'İYİ Parti etrafında çöreklenmiş korkunç bir linç ordusu var. İçinde FETÖ'cüler ve artıkları var!'

SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyareti sırasında İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfür etmesini ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın CHP'li Cihangir İslam'a FETÖ tepkisini masaya yatırdı.

"BU PARTİDE KÜFÜR VE LİNÇ KÜLTÜRÜ VAR"

Nedim Şener, "İYİ Parti'den bahsederken İP dediğim için 2019'da Yasin Öztürk 'İP ne? Kendin birilerin soytarılık yapıyor olmalısın ki, herkesi kendin gibi sanıp çamur atıyorsun. Sen kimin soytarısısın?' demişti. Ben de 'AK Parti, CHP, MHP gibi parti kısaltması var. Bir de senin yazdığın gibi ip var, o da senin gibi kuklaları oynatmaya yarar.' demiştim. Konuşmanın daha devamı var. Bu kişiyi mahkemeye verdim. Milletvekili olduğu için dokunulmazlığı var ama dokunulmazlığın kaldırılmasıyla ilgili fezlekelerden birinin bu olduğunu biliyorum. Türkkan ve o kültür bunlara yabancı değil. İyi Parti'nin İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Köse de 'MHP'den ayrılırken herkesi oraya bırakmadık. Öyle birilerini aldık ki adamın kolunu bacağını kırarlar' demişti. O da hapis cezası almıştı, şimdi ortalarda yok. Bu partide küfür ve linç kültürü var. İyi Parti etrafında çöreklenmiş korkunç bir linç ordusu var. İçinde FETÖ'cüler ve FETÖ artıkları da, 15 Temmuz darbe girişimine destek verenler de var.

"BUNLAR KÜFÜRBAZ, BUNLAR AHLAK YOKSUNLUĞUNUN İŞARETİDİR"

Akşener, oy istemek için Bingöl'e gidiyorsan her şeyi dinleyeceksin. Siirt'te 'Burası Kürdistan' diyen kişiye gıkınız çıkmamıştı.Bir PKK'lılar, bir de İYİ Parti'nin tabanındaki troll grubu kadar çürümüş başka bir grup görmedim. Partinin etrafındaki bu gruba neden susuyorlar? Bunlar küfürbaz, bunlar ahlak yoksunluğunun işaretidir. Türkkan gibi kardeşi parçalanan abiye, şehitlerimize saygısızlık ederseniz siz daha çok küfür yersiniz. Demirtaş'ı kahvaltıya çağırırlar, milletçilik rolü oynarlar, HDP'ye meşru derler, PKK'nın yanında konumlandırırlar... Nasıl olsa etrafında bir kitle var. İP'li birisi darbeci Semih Terzi'ye kahraman, şehidimiz Ömer Halisdemir'e darbeci demişti. Bu parti ileride siyasi tarih araştırmalarına konu olacak. Yaşarken bütün değerlerimizi elimizden almaya çalışıyorlar." sözlerini kullandı.

Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'İYİ Parti etrafında çöreklenmiş korkunç bir linç ordusu var. İçinde FETÖ'cüler ve artıkları var!' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Meral Akşener Lütfü Türkkan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.