İYİ Parti-CHP kavgası canlı yayına taşındı: "Hani Kemal Bey yüzde 60 ile kazanıyordu sizin anketlerinize göre?"

Kaybedilen 14-28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP ve İYİ Parti krizi sürüyor. Bu kriz son olarak bir canlı yayına da yansıdı.

Sözcü TV'de CHP'li Gaye Usluer ile İYİ Partili Turhan Çömez arasındaki tartışma olay oldu.

CHP Eski Milletvekili Gaye Usluer'in "2019'da Balıkesir'i İYİ Parti yüzünden kaybettik" sözleri sonrası canlı yayında ortam gerildi.

"BALIKESİR'İ İYİ PARTİ YÜZÜNDEN KAYBETTİK"

Usluer, "Elbette ki ittifaklar karşılıklık fedakarlıklar yapılarak oluşturulmuştur. Ancak bunun sonuncunda örneğin Balıkesir ili, sayın Turhan Çömez'in de milletvekili olduğu il yapılan anketlerde CHP adayı tarafından alınabiliyor görülürken ittifak nedeniyle İYİ Parti'ye verilmiştir ve Balıkesir kaybedilmiştir. Esasında hep o kazanılan 11 büyükşehiri konuşuyoruz ama kaybedilen şehirler de ittifakların sonucudur. Bunları da belki tartışmak gerekir." ifadelerini kullandı.

"HANI KEMAL BEY YÜZDE 60 İLE KAZANIYORDU"

Usluer'ins özlerine karşılık İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, şu ifadelerini kullandı:

"Ona bakarsınız Kemal Bey de seçimlerden önce %60 kazanıyordu sizin anketlerinize göre"

İYİ Parti-CHP kavgası canlı yayına taşındı: "Hani Kemal Bey yüzde 60 ile kazanıyordu sizin anketlerinize göre?" ile ilgili etiketler CHP İYİ Parti seçim Kavga Sözcü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.