İYİ Parti çatırdıyor: İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, partiden istifa ettiğini duyurdu. "CHP kararı bardağı taşıran son damlaydı." diyen Yanıkömeroğlu'nun istifası ile İYİ Parti'nin milletvekili sayısı 40'a düştü.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, partiden istifa etti.

Yanıkömeroğlu, yaptığı açıklamada, "Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Yanıkömeroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi

"KURULUŞ AMACINDAN UZAKLAŞTI"

"Kurucular Kurulu üyesi olduğum İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam edeceğim."


"CHP KARARI BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLAYDI"

İstifa kararının ardından Yetkinreport'a da kısa bir değerlendirmede bulunan Yanıkömeroğlu, "CHP'nin iş birliği önerisinin reddedilmesi bardağı taşıtan damla oldu. İstifamı verdim. Millet bize bu sistemi değiştirelim diye oy verdi. Milletvekili olarak bu misyona devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Yanıkömeroğlu, herhangi bir partiyle temasının olmadığını da dile getirdi.

İYİ PARTİ 6 AYDA 4 VEKİL KAYBETTİ

Yanıkömeroğlu'nun istifası ile İYİ Parti'nin milletvekili sayısı 40'a düştü.

Seçimden sonra Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu istifa ederek AK Parti'ye geçti. Ankara Milletvekili Adnan Beker istifa ederek bağımsız milletvekili oldu. Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ise partiden ihraç edildi.

 

İYİ Parti çatırdıyor: İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu İYİ Parti'den istifa etti ile ilgili etiketler İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.