İYİ Parti 47 bin lira için icralık oldu!

Yerel seçimlerde CHP ile kurdukları ittifakta elleri boş kalan İYİ Parti'nin yerel teşkilatları borç batağına sürüklendi. Tek bir il belediyesi dahi alamayan İYİ Parti'de mali sıkıntıya düşen teşkilatlarla ilgili son haber Erzurum'dan geldi. İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı icralık oldu.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı yerel seçimlerde gerçekleştirdiği reklam kampanyaları sırasında sahadaki çalışmalarla ilgili ücretleri ödeyemeyince ilgili firma tarafından icraya verildi. 

Erzurum 4. İcra Müdürlüğü’ne yansıyan olayda ilgili firmanın alacağı 47 bin 506 TL gözüküyor.

İYİ Parti 47 bin lira için icralık oldu!

İYİ Parti'de şok etkisi yaratan icra tebligatı sonrası gözler, ekonomiyle ilgili devletin kurumlarını suçlayan açıklamaları ile hatırlanan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’ye çevrildi.

İYİ Parti 47 bin lira için icralık oldu! - Resim : 2

Parlamenter Cinisli en son düzenlediği toplantıda ekonominin battığını ifade etmiş ve ilkeli siyaset ve iktisadi yönetim konularına vurgu yapmıştı.

Cinisli'nin, Erzurum İl Başkanlığı'nın seçim çalışması için anlaştığı firmaya hakedişini ödeyemeyecek duruma gelerek icralık olması konusunda ne diyeceği merak konusu...

İşte Erzurum İl Başkanlığı'na gelen icra tebligatı ve buna konu olan faturaların detayları...

İYİ Parti 47 bin lira için icralık oldu! - Resim : 3

İYİ Parti 47 bin lira için icralık oldu! - Resim : 4

İYİ Parti 47 bin lira için icralık oldu! - Resim : 5

İYİ Parti 47 bin lira için icralık oldu! ile ilgili etiketler İYİ Parti Erzurum icra Yakutiye Naci Cinisli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.