İyi Aile Babası yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal’ın oynadığı İyi Aile Babası ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında başlıyor. İzleyenler ise İyi Aile Babası dizisi yeni bölüm ne zaman hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor sorusunun cevabını arıyor.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İyi Aile Babası ilk bölümü ile resmen başlıyor. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal’ın oynadığı ve sıcacık bir aile ortamının yaratıldığı İyi Aile Babası’nın ilk bölümünün ne zaman, hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı merak içerisinde araştırılıyor.

İYİ AİLE BABASI DİZİSİ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı dizisi İyi Aile Babası dizisi ilk bölümü ile 3 Aralık 2020 Perşembe akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında başlıyor.

İyi Aile Babası yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Salih Kalyon, Timur Acar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir gibi isimler yer alıyor.

İyi Aile Babası yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler iyi aile babası İyi Aile Babası dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.