Ivanka'dan sonra Mariya da Suudi Arabistan'da kapandı!

Rus Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Suudi Arabistan’a gitti. İkili görüşmelerde başını kapatıp, fotoğraflarını paylaştı. Rusya’nın gündemi değişti. Ivanka Trump'da babası Donald Trump ile gittiği Suudi Arabistan'da başını örtmese de boynundan bileklerine kadar kapalı bir kıyafet giymeyi tercih etmişti.

Rus Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Suudi Arabistan gezisinde de kıyafetiyle sürpriz yaptı. Geziye kıyafet olarak önceden hazırlandığı her halinden belli olan Zaharova, Facebook hesabından başını örttüğü fotoğrafları paylaştı.

MÜSLÜMAN RUSLAR ÇOK MEMNUN OLDU

Fotoğrafların altına not da düşen Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü "Suudi Arabistan'a ayak bastığımızda bana kıyafet konusunda kurallara uyup uymayacağımı sordular. Ben de elbette uyacağım dedim" diye yazdı.

mariya

Ancak bu fotoğraflar Rus takipçilerince negatif karşılandı. Yapılan yüzlerce yorumda özet olarak, "Bu cambazlık senin neyine. Müslüman Arap ülkesinde geleneklere saygılı olmak normal. Ancak bunu bir şov şekline dönüştürmek hiç yakışmamış" yorumları yapıldı.

mariya2

IVANKA TRUMP DA KAPALI KIYAFET GİYMİŞTİ

Rusya'da bulunan Müslümanlar ise Zaharova'ya övgüler yağdırdı. Geçtiğimiz aylarda Melania Trump ve Donald Trump'ın kızı Ivanka'nın Suudi Arabistan'da örtünmemesi de tartışma konusu olmuştu.

Avanka_

Ivanka'dan sonra Mariya da Suudi Arabistan'da kapandı! ile ilgili etiketler Ivanka Trump Suudi Arabistan Mariya Zaharova
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.