Ivanka Trump şoför Pelin'i dünyaya anlattı!

ABD Başkanı Trump'ın kızı Ivanka, Edirne'de 202 erkek arasındaki tek kadın otobüs şoförü olan Pelin Aslantaş'ın hikayesini 4,5 milyon takipçisi olan Twitter hesabından paylaştı...

ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka, Birleşmiş Milletler’in (BM) kadınların güçlendirilmesi ve cinsiyet eşitliği için çalışan birimi UNWomen’ın girişimiyle Edirne’de otobüs şoförü olarak çalışan Pelin Aslantaş’ın (44) hikâyesini tüm dünyaya duyurdu. Trump'ın kızı, dün Twitter hesabından Aslantaş’ın UnWomen’ın sitesinde yer alan hikâyesini “Otobüs şoförü Pelin’in hikâyesine göz atın” diyerek paylaştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Ivanka’nın 4.5 milyona yakın takipçilerine aktardığı haber, 8 Mart Kadınlar Günü’nde yayınlanmıştı. Haberde Aslantaş, 202 erkek arasında tek kadın şoför olduğunu anlatıyordu.

pelin_aslantasI

Ivanka’dan şoför Pelin paylaşımı meslektaşlarının kendi aralarında kaza yapacağını ya da kısa sürede işi bırakacağını konuştuğunu ifade eden Pelin Aslantaş, sonunda onların da kendisinin iyi sürücü olduğuna inandıklarını ve mesleğini bırakmayı düşünmediğini söylüyordu.

Ivanka Trump şoför Pelin'i dünyaya anlattı! ile ilgili etiketler Ivanka Trump pelin aslantaş