Ivana Sert ile eski eşi Yurdal Sert para yüzünden birbirine girdi

Geçtiğimiz Aralık ayında İzmirli turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile evlenen ünlü modacı Ivana Sert, ilk eşi iş adamı Yurdal Sert ile birbirine girdi. Oğlu Ateş'in eğitim masraflarını ödemekte zorlanınca eski eşinden destek isteyen Ivana Sert hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Yurdal Sert, Ivana Sert'e "Sana dünya kadar para veriyorum. Neyine yetmiyor!" diye çıkıştı.

Yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşadığı turizimci sevgilisi Sezer Dermenci ile geçtiğimiz Aralık ayında Maldivler'de sürpriz bir nikahla evlenen Sırp modacı İvana Sert, eski eşi Yurdal Sert ile oğullarının okul masrafı yüzünden gerilim yaşadı.

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Ünlü modacı, 15 yaşındaki oğlu Kayon Ateş Sert'in özel okul masrafları için aldığı 9.850 TL’lik nafaka yetmeyince eski eşini aradı. Yurdal Sert, iddiaya göre “Ben sana dünya kadar para veriyorum. Neyine yetmiyor!” diyerek eski eşini tersledi.


IVANA SERT EKONOMİK ZORLUKLAR YAŞAMAYA BAŞLAYINCA EŞİNİ ARADI

2004'te evlenip 2013'te boşandığı Yurdal Sert'ten bir oğlu olan İvana Sert, Ateş için aylık 9.850 TL nafaka alıyordu. 15 yaşındaki Ateş'in özel okul ve kurs masraflarının yıllık 200 bin TL'yi bulmasıyla ekonomik anlamda zorlanmaya başladı.

ESKİ EŞİ TELEFONU YÜZÜNE KAPATTI

Oğlunun aylık masrafının neredeyse 20 bin TL'yi bulması üzerine baba Sert'e telefonla ulaşan ikoncan, iddiaya göre Yurdal Sert'e "Aldığım nafaka oğlumuzun eğitim masraflarına yetmiyor. Bana biraz daha destek olmalısın" ricasında bulundu. Ancak yine iddiaya göre Yurdal Sert, "Sana dünya kadar para veriyorum. Neyine yetmiyor!" ifadeleri kullanıp telefonu eski eşinin yüzüne kapattı.

 

 

Ivana Sert ile eski eşi Yurdal Sert para yüzünden birbirine girdi ile ilgili etiketler ivana ser yurdal sert nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.