İTT Başkanı Yıldız'ın evine alçak saldırı

İsviçre'deki Türk sivil toplum kuruluşlarını bir araya toplayan çatı organizasyonu İsviçre Türk Toplumu'nun (İTT) Başkanı Şeref Yıldız'ın evine gece saatlerinde saldırı düzenlendi. Terör örgütü PKK yandaşlarınca yapılan saldırıda Yıldız'ın evi zarar gördü. İsviçre polisi saldırı sonrası soruşturma başlattı. Yıldız bir süredir terör örgütü yandaşlarından tehdit alıyordu.

İsviçre'de Türklerin kurduğu 100'e yakın dernek ve 13 federasyonun çatı organizasyonu olarak çalışan İsviçre Türk Toplumu İTT'nin başkanı Yıldız'ın evine terör örgütü yandaşlarınca saldırı düzenlendi 

Saldırıyı kınayan Yıldız, İsviçre'nin Basel kentindeki evinin saat 03.00-04.00 sularında terör örgütü yandaşlarınca hedef alındığını açıkladı.

Saldırganların bira şişelerine doldurdukları kırmızı boyaları evinin penceresine ve duvarlarına fırlattığını aktaran Yıldız ayrıca duvarlara çirkin ifadeler yazıldığını kaydetti.

Saldırganların ayrıca Yıldız'ın evinin önündeki park halindeki araçlara da kırmızı boyalarla zarar verdiği belirlendi.

Yıldız terör örgütü mensuplarından uzun süredir tehditler alıyordu.

İsviçre polisi PKK yandaşlarının düzenlediği saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

Aynı zamanda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İsviçre Şube Başkanı da olan Şeref Yıldız, ağustos ayında İTT başkanlığına seçilmişti.

İTT Başkanı Yıldız'ın evine alçak saldırı ile ilgili etiketler İsviçre PKK İTT Başkanı Şeref Yıldız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.