İTO Başkanı Avdagiç'ten Merkez Bankası'na destek!

Merkez Bankası'nın faiz artırmama kararına İTO'dan destek geldi. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "Merkez Bankası'nın faizleri artırmamış olmasını memnuniyetle karşılıyoruz." dedi.

AA Finans Masası'na konuk olan İTO Başkanı Avdagiç, "Yeni sistem, önümüzdeki dönemde ekonomik hayatın çarklarının daha hızlı ve efektif olmasına katkı sağlayacak." dedi.

Avdagiç, "Dönem dönem KDV indirimleri gündeme geldi. Bunların belli bir dönem daha devam ettirilmesinin doğru olduğunu düşünüyoruz." diye konuştu.

İTO Başkanı Avdagiç, faizlerin sabit bırakılması ile ilgili olarak da "Merkez Bankası'nın faizleri artırmamış olmasını memnuniyetle karşılıyoruz." ifadesini kullandı.

İTO Başkanı Avdagiç'ten Merkez Bankası'na destek! ile ilgili etiketler Merkez Bankası ito başkanı Şekib Avdagiç faiz kararı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.