İtalya'yı salladı, şimdi sıra Fransa'da!

Juventus'ta forma giyen milli yıldız Merih Demiral ile ilgili çok konuşulacak bir iddia geldi. PSG'nin Milli futbolcumuz ile yakından ilgilendiği yazıldı.

Juventus'ta forma giyen Milli yıldızımız Merih Demiral'ın PSG'nin radarında olduğu iddia edildi.

İtalya'yı salladı, şimdi sıra Fransa'da!

Calciomercato'da yer alan haberde, PSG'nin sözleşmesi biten 35 yaşındaki Thiago Silva'nın yerine savunmanın ortasına Merih Demiral'ı düşündüğü iddia edildi. Haberde, Merih Demiral'ın Presnel Kimpembe ile savunma ikilisi oluşturmak için ideal olduğu ve bu konuda PSG'nin somut adımlar atacağı iddiası yer aldı.

Marquinhos'u savunmanın önünde ön libero olarak kullanan PSG'nin Merih Demiral için Leandro Paredes'i Juventus'a önerebileceği de haberin devamında yer aldı.

Milli futbolcumuz Merih Demiral koronavirüs sebebiyle liglere ara verilmeden önce 7 maça çıkıp 1'de gol atmıştı ancak 12 Ocak tarihinde oynanan Roma maçında ön çapraz bağı kopması nedeniyle ameliyat olup sezonu kapatmıştı.

İtalya'yı salladı, şimdi sıra Fransa'da! ile ilgili etiketler Juventus PSG Merih Demiral Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.