İtalyan yıldız Andrea Bertolacci Kayserispor'da... Karagümrük transferi resmen açıkladı

Fatih Karagümrük, Kayserispor’a transfer olan İtalyan futbolcusu Andrea Bertolacci’ye teşekkür ederek, yeni takımında başarı diledi. Bu sezon Süper Lig'de 15 maça çıkan ve 7 gol, 1 asistle oynayan 30 yaşındaki yıldız isim yeni takımıyla kısa sürede resmi sözleşme imzalayacak.

Fatih Karagümrük, Kayserispor’a transfer olan İtalyan orta saha oyuncusu Bertolacci’ye teşekkür etti. Kırmızı-siyahlı kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada ligin 2. yarısında Kayserispor forması giyecek olan Bertolacci’ye teşekkür mesajı yayımlandı.

Konuyla ilgili yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüze değerli hizmetlerde bulunan Andrea Bertolacci’ye teşekkür eder, yeni kulübü Kayserispor’da başarılar dileriz."

Süper Lig'de kariyerini yeniden ayağa kaldıran Andrea Bertolacci Fatih Karagümrük formasıyla 37 resmi maçta forma giyerek 7 golle takımına katkı sağlamıştı. 2015 yazında AS Roma'dan AC Milan'a 21 milyon euroya transfer olan Bertolacci, 5 kez de İtalya Milli Takımı formasını giymişti.

 

İtalyan yıldız Andrea Bertolacci Kayserispor'da... Karagümrük transferi resmen açıkladı ile ilgili etiketler Kayserispor fatih karagümrük Andrea Bertolacci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.