İtalyan şarkıcı Fedez'den hayranlarını üzen haber! Kansere yakalandı

İtalyan şarkıcı ve söz yazarı Fedez'in pankreas kanserine yakalandığı ortaya çıktı. 2018 yılında hayatını birleştirdiği sosyal medya fenomeni Chiara Ferragni ile mutlu bir evlilik sürdüren ve bu evlilikten iki çocuğu bulunan Fedez, ameliyat geçirdiğini duyurarak son sağlık durumu hakkında takipçilerini ve hayranlarını bilgilendirdi.

2018 yılında nikah masasına oturduğu İtalyan sosyal medya fenomeni Chiara Ferragni ile evliliğinden Leone Lucia Ferragni ile Vittoria Lucia Ferragni adında iki çcuğu bulunan ünlü şarkıcı Fedez'in kanserle mücadele ettiği ortaya çıktı. Fedez, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla pankreas kanserine yakalandığını duyurdu. Ünlü rapçi, hastane odasında verdiği pozları Instagram'dan paylaşarak, sağlık durumu hakkında da takipçilerini bilgilendirdi.

 İtalyan şarkıcı Fedez'den hayranlarını üzen haber! Kansere yakalandı

2018 yılında Sicilya'da dünyaevine giren ünlü İtalyan Influencer Chiara Ferragni (34) ile rapçi Fedez (32), ikinci çocuklarını da geçtiğimiz sene kucaklarına almıştı. Ferragni ile mutlu birlikteliğini sürdüren ünlü rapçiden üzücü haber geldi. Fedez'e pankreas kanseri teşhisi konulduğu öğrenildi.

İtalyan şarkıcı Fedez'den hayranlarını üzen haber! Kansere yakalandı - Resim : 2

İŞTE FEDEZ'İN SAĞLIK DURUMU

Ameliyat masasına yatan Fedez, ardından hastane odasında verdiği pozları Instagram hesabından yayınladı. İyileşme ve tedavi sürecinin olumlu geçtiğinin sinyallerini veren ünlü isim, takipçilerine son sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

İtalyan şarkıcı Fedez'den hayranlarını üzen haber! Kansere yakalandı - Resim : 3

6 SAATLİK BİR OPERASYON GEÇİRDİĞİNİ AÇIKLADI

Fedez, konuyla alakalı, "Pankreasın bir kısmını (tümör dahil) çıkarmak için altı saat süren bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan iki gün sonra iyiyim ve çocuklarıma, eve gitmek için sabırsızlanıyorum. Biraz zaman alacak..." açıklamasını yaptı.

İtalyan şarkıcı Fedez'den hayranlarını üzen haber! Kansere yakalandı - Resim : 4

Ünlü rapçi, ayrıca, "Bu yoğun günlerimde yanımda olan doktorlara, cerrahlara ve hemşirelere teşekkürler. Bana gönderdiğiniz tüm destek ve pozitif mesajlar için de çok teşekkür ederim... Sizi seviyorum" ifadelerini kullandı.

İtalyan şarkıcı Fedez'den hayranlarını üzen haber! Kansere yakalandı - Resim : 5

İtalyan şarkıcı Fedez'den hayranlarını üzen haber! Kansere yakalandı ile ilgili etiketler kanser Ameliyat Sosyal Medya Fedez pankreas kanseri Chiara Ferragni
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.