İtalyan devi Milan, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Cyle Larin'in peşine düştü

Beşiktaş'ın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kanadalı golcüsü Cyle Larin'e İtalya'dan dev bir talip çıktı. Yeni sözleşme imzalama konusunda problem çıkartan Larin'in Milan'ın radarına takıldığı öğrenildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinin de bir süredir takibinde olan 26 yaşındaki Kanadalı Cyle Larin İtalya'dan büyük bir talip çıktı. Yaz aylarında hücum hattına takviye yapmak ve Giroud ile Ibrahimovic'e iyi bir alternatif bulmak isteyen Kırmızı Siyahlılar, genç golcüyü transfer listesine ekledi.

 

Beşiktaş'tan 2,5 milyon civarında bir rakam isteyen Kanadalı, kulübünün verdiği 1,7 milyonluk teklifi düşünmek için süre istemişti. 

Geçtiğimiz sezon  kazanılan şampiyonlukta gösterdiği performansla en büyük pay sahiplerinden olan Kanadalı golcü, bu sezon istenen verimi sağlayamıyor. 2021/22 sezonunda 30 maça çıkan Larin, 7 gol 1 asistlik performansa imza attı.

Bu sezon maç fazlasıyla en yakın rakibi Inter'in iki puan önünde zirvede yer alan transfer listesinde ayrıca Andrea Belotti, Dries Mertens, Divock Origi, Alexandre Lacazette gibi üst düzey yıldız isimlerin de olduğu öğrenildi. 

İtalyan devi Milan, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Cyle Larin'in peşine düştü ile ilgili etiketler Milan Beşiktaş cyle larin
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.