İtalyan devi Juventus, Merih Demiral için 40 milyon euro istiyor

Juventus, 2019 yazında Sassuolo'dan 18 milyon euroya transfer ettiği Merih Demiral'ı en az 40 milyon euroya satmak istiyor. Premier League'den Tottenham Hotspur ile Everton'un transfer yarışına girdiği milli stoper için transfer görüşmeleri sürüyor.

A Milli Takım'ın yıldız stoperi Merih Demiral'ın ismi Premier League kulüpleriyle anılıyor. Juventus'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki futbolcunun Tottenham Hotspur ve Everton tarafından ısrarla istendiği iddia edildi.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Tottenham ve Everton'ın kadrosuna katmak istediği Merih Demiral için Juventus kulübünün 40 milyon euro bonservis talep ettiğini yazdı.

EURO 2020'de Ay-Yıldızlı formayla mücadele eden Merih, 3-0 kaybettiğimiz İtalya maçında kendi kalesine attığı golle büyük şanssızlık yaşamıştı. Turnuva tarihinde ilk kez açılış golünü bir futbolcu kendi kalesine attı. Büyük bir şanssızlık yaşayan Merih Demiral'ı takım arkadaşları teselli ederken İtalyan futbolcular da kendisine takılmadan edememişti.

Bizim Çocuklar, 16 Haziran Çarşamba günü gruptaki 2. maçını Galler'le oynayacak. Bakü Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak.

İtalyan devi Juventus, Merih Demiral için 40 milyon euro istiyor ile ilgili etiketler Merih Demiral Juventus Serie A A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.