İtalya'da Igor Tudor sesleri! Serie A ekibinin başına geçmek için gün sayıyor

Bir dönem ülkemizde Galatasaray ve Karabükspor takımlarını çalıştıran Hırvat teknik adam Igor Tudor, İtalya'da göreve başlamaya hazırlanıyor. Sarri ile yolları ayırmayı planlayan Lazio'nun en kuvvetli teknik direktör adayı Igor Tudor.

İtalya Serie A'da son oynadığı Udinese karşılaşmasında şok bir mağlubiyet alan Lazio'da teknik direktör Maurizio Sarri'nin takımdan ayrılabileceği söyleniyor.

ADAY BELİRLENDİ

La Reppublica'daki habere göre bu sezon lige istediği gibi başlayamayan ve Şampiyonlar Ligi potasından çok uzakta kalan Lazio'da bu durumun faturası Maurizio Sarri'ye kesilecek.

Haberin detaylarında Udinese karşısında sahasında 2-1 mağlup olan ve Şampiyonlar Ligi'nde elenen Lazio'nun kısa süre içerisinde teknik direktör Maurizio Sarri ile yolların ayrılacağı söylendi.

Lazio'nun teknik direktörlük için en büyük adayının ise bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran Igor Tudor olduğu da iddia edildi.

İtalya'da Igor Tudor sesleri! Serie A ekibinin başına geçmek için gün sayıyor ile ilgili etiketler Igor Tudor Lazio
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.