İtalya Serie A'da Atalanta sahasında ağırladığı Milan ile 1-1 berabere kaldı

İtalya Serie A'da heyecan devam ediyor. 2. hafta maçında Atalanta sahasında Milan'ı ağırladı. Zorlu mücadele iki takımın karşılıklı golleriyle 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Atalanta'nın golünü 29. dakikada Malinovskyi kaydetti. Milan'ın golü 68'de Bennacer'den geldi. Bu sonucun ardından iki takım da puanını 4'e yükseltti.

Serie A'nın son şampiyonu Milan, ligin iddialı ekiplerinden Atalanta'ya konuk oldu. Karşılaşmanın 29. dakikasında ev sahibi ekip, Ruslan Malinovskyi'nin golüyle 1-0 öne geçerken ilk yarı Atalanta'nın üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinci yarısında konuk takım, 68. dakikada Ismael Bennacer ile 1-1 beraberliği yakaladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Atalanta ile Milan 1-1 berabere kaldı. İki takım da puanını 4'e çıkardı.

Atalanta kadrosundaki milli futbolcu Merih Demiral, ilk 11'de başladığı maçta 90 dakika forma giydi. Ligde günün diğer maçlarda Napoli, Monza'yı 4-0 yenerken, Empoli-Fiorentina maçı 0-0 ve Bologna-Hellas Verona karşılaşması 1-1 eşitlikle tamamlandı.

İtalya Serie A'da Atalanta sahasında ağırladığı Milan ile 1-1 berabere kaldı ile ilgili etiketler İtalya Serie A Milan atalanta
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.