İsviçreli futbolcu Haris Seferovic resmen Galatasaray'da! KAP bildirimi yapıldı

Galatasaray, İsviçreli futbolcu Haris Seferovic'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da forvete yeni bir takviye geldi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Benfica'dan Haris Seferovic'in satın alma opsiyonlu kiralık olarak transfer edildiği duyuruldu.

İsviçreli futbolcu Haris Seferovic resmen Galatasaray'da! KAP bildirimi yapıldı

Sarı-kırmızılı kulüpten Seferovic'in transferiyle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Haris Seferovic ve Kulübü Sport Lisboa E Benfica-Futebol, S.A.D. ile oyuncunun 2022-2023 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 1.000.000 EURO tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 2.500.000 EURO'dur. Futbolcuya ise 2022-2023 sezonu için net 2.300.000 EURO sezonluk ücret ödenecektir."

İsviçreli futbolcu Haris Seferovic resmen Galatasaray'da! KAP bildirimi yapıldı - Resim : 2

İsviçreli futbolcu Haris Seferovic resmen Galatasaray'da! KAP bildirimi yapıldı - Resim : 3

İsviçreli futbolcu Haris Seferovic resmen Galatasaray'da! KAP bildirimi yapıldı ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Haris Seferovic
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.