İsveç İsviçre maç özeti

İsveç İsviçre maç özeti... Dünya Kupası'nda son 16'ya kalma başarısını gösteren İsveç ile İsviçre bugün karşı karşıya geldi. Futbolseverler bu karşılaşmanın sonucunu ve geniş özetini araştırıyor. İsveç İsviçre maçının geniş özeti haberimizde. İşte tüm detaylar...

İsveç İsviçre maç özeti... 2018 Dünya Kupası'nın son 16'ya kalan sürpriz takımlarından olan İsveç ile İsviçre bugün karşı karşıya geldi. Futbolseverler merakla İsveç İsviçre maçının geniş özetini arıyor. Bu maçın geniş özeti ve golleri haberimizde. Tüm detaylar...

İsveç İsviçre maç özeti

İSVEÇ İSVİÇRE MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İSVEÇ'İN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleci: Karl-Johan Johnsson (Guingamp), Kristoffer Nordfeldt (Swansea City), Robin Olsen (Kopenhag)

Savunma: Ludwig Augustinsson (Werder Bremen), Andreas Granqvist (Krasnodar), Filip Helander, Emil Krafth (Bologna), Pontus Jansson (Leeds United), Mikael Lustig (Celtic), Victor Lindelof (Manchester United), Martin Olsson (Swansea City)

Orta saha: Viktor Claesson (Krasnodar), Jimmy Durmaz (Toulouse), Albin Ekdal (Hamburg), Emil Forsberg (Leipzig), Oscar Hiljemark (Genoa), Sebastian Larsson (Hull City), Marcus Rohden (Crotone), Gustav Svensson (Seattle Sounders)

Forvet: Marcus Berg (El-Ayn), John Guidetti (Alaves), Isaac Kiese Thelin (Waasland-Beveren), Ola Toivonen (Toulouse)

DÜNYA KUPASI MAÇ ÖZETLERİ

İSVİÇRE'NİN DÜNYA KUPASI KADROSU

İsviçre Milli Takımı'nın 23 kişilik nihai kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleci: Roman Buerki (Borussia Dortmund), Yvon Mvogo (Leipzig), Yann Sommer (Borussia Moenchengladbach)

Savunma: Manuel Akanji (Borussia Dortmund), Johan Djourou (Antalyaspor), Nico Elvedi (Borussia Mönchengladbach), Michael Lang (Basel), Stephan Lichtsteiner (Juventus), Jacques-Francois Moubandje (Toulouse), Ricardo Rodriguez (Milan), Fabian Schaer (Deportivo La Coruna)

Orta saha: Valon Behrami (Udinese), Blerim Dzemaili (Bologna), Gelson Fernandes (Eintracht Frankfurt), Remo Freuler (Atalanta), Xherdan Shaqiri (Stoke City), Granit Xhaka (Arsenal), Denis Zakaria (Borussia Mönchengladbach), Steven Zuber (Hoffenheim)

Forvet: Josip Drmic (Borussia Mönchengladbach), Breel Embolo (Schalke), Mario Gavranovic (Dinamo Zagreb), Haris Seferovic (Benfica)

İSVEÇ İSVİÇRE MAÇ ÖZETİ

78'
Sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Ricardo Rodriguez'in altıpasa ortasını Andreas Granqvist kafayla uzaklaştırıyor
75'
Manuel Akanji'nin geçirdiği hafif sakatlık nedeniyle oyun bir süre duruyor.
73'
İsviçre'nin aynı dakikada yaptığı diğer değişiklikte ise Blerim Dzemaili oyundan çıkarken Haris Seferovic oyuna giriyor.
73'
İsviçre 2 oyuncu değişikliği birden gerçekleştiriyor. Steven Zuber oyundan çıkarken Breel Embolo oyuna giriyor.
68'
Kontra atağa çıkan Victor Claesson'u formasından çekerek düşürmesinden sonra hakem Damir Skomina Granit Xhaka'yı sarı kart ile cezalandırıyor.
66'
Golün asistini yapan isim Ola Toivonen'in goldeki katkısı büyük.
66'
GOLL!! İsveç Emil Forsberg'in golüyle 1-0 öne geçiyor. Sol taraftan topla buluşan Emil Forsberg Ola Toivonen ile hızlı bir biçimde verkaç'a girip ceza sahası yayının ortasından vuruşunu yapıyor Manuel Akanji'ye çarpan top yön değiştiriyor ve kaleci Yann Sommer kontrpiyede kalmasından sonra top ağlarla buluşuyor.
64'
Ceza sahası çizgisine yakın bir yerde Valon Behrami Emil Forsberg'e taktığı çelme sonrası hakem Damir Skomina sol çaprazdan tehlikeli bölgeden serbest vuruş veriyor. Serbest vuruşta Emil Forsberg'in vuruşunda top barajdan sekip tekrar öünde kalıyor ama topu kontrol edememesinden dolayı auta çıkıyor.
61'
İsviçre'de ilk sarı kartı Valon Behrami görüyor. Hızlı atağa çıkmaya çalışan Emil Forsberg'i faulle durduran Valon Behrami'yi hakem Damir Skomina sarı kart ile cezalandırıyor. Valon Behrami bu sarı kart ile İsviçre'nin çeyrek finale çıkması halinde sonraki karşılaşmada cezalı duruma düşüyor.
57'
Bu dakikalarda düşük tempoda oynanan maçta İsveç uzun toplarla etkili olmaya çalışırken İsviçre kanatlardan yapılan ortalarla rakibini deniyor.
54'
Aynı köşeden kullanılan kornerde Ricardo Rodriguez'in ortasını İsviçre defansı uzaklaştırıyor.
53'
Sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Ricardo Rodriguez'in ön direğe ortasını Ola Toivonen karşılıyor ve top tekradan kornere çıkıyor.
49'
Emil Forsberg'in ara pasında sol çaprazda topla buluşan Ludwig Augustinsson bekletmeden ortasını yapıyor. Yapılan ortayı arka direkte yükselen Marcus Berg topu penaltı noktasına doğru çeviriyor. Çevrilen topta Victor Claesson'un konteol edemesinden sonra Ola Toivonen önüne kalan topa sol ayağıyla gelişine şutu çekiyor ama top aua çıkıyor.
48'
Sağ taraftan kullanılan endirek serbest vuruşta Ludwig Augustinsson'un ceza sahası içine yaptığı ortayı Johan Djourou uzaklaştırıyor
47'
Hakem Granit Xhaka'nın Victor Claesson'a müdahalesini tehlikeli hareket olarak yorumluyor.
46'
İkinci yarıya İsviçre başlıyor.
45'
Karşılaşmanın hakemi Damir Skomina ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor.
45'
4. Hakem ilk 45 dakika içindeki uzatmaların 1 dakika olduğunu ilan ediyor.
45'
Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Xherdan Shaqiri''nin ortasını kaleci Robin Olsen kalesinden çıkarak kontrol ediyor.
41'
İsveç gole çok yaklaşıor. Sağ taraftan bindirme yapan Mikael Lustig ceza saha içinde arka direkte bomboş olan Albin Ekdal'e ortasını yapıyor fakat topun gelişine kötü vuruş yapan Albin Ekdal'ın şutu farklı bir biçimde auta çıkıyor.
40'
Kaleyi karşıdan gören bir noktada kaznılan serbest vuruşa topun başına geçen Emil Forsberg'in şutunda baraja çarpan top yön değiştirip kornere çıkıyor.
38'
Sol taraftan kullanılan taç atışı sonrası topu alan Blerim Dzemaili Steven Zuber ile girdiği verkaç ile ceza sahası içinde penaltı noktasına yakın bir yerden şut şansı buluyor fakat çektiği şut farklı bir biçimde auta gidiyor.
36'
Sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Ricardo Rodriguez'in ön direğe ortasını İsveç defansı uzaklaştırıyor.
32'
Sol taraftan kazanılan serbest vuruşta Ricardo Rodriguez ceza sahasına cılız bir orta yapıyor kimseye gelmeyen topu kaleci Robin Olsen rahatlıkla kontrol ediyor.
31'
Maçın ilk ilk sarı kartını Mikael Lustig görüyor. ikili mücadelede Josip Drmic'in formasından çekmesinden dolayı hakem Mikael Lustig'i sarı kart ile cezalandırıyor. Mikael Lustig bu sarı kart ile İsveç'in çeyrek finale çıkması halinde cezalı duruma düşüyor.
28'
Sol taraftan Ludwig Augustinsson'un ortasını Michael Lang karşılıyor ve top tekrardan Ludwig Augustinsson'un önünde kalmasından sonra ceza sahası içinde yerden sert bir orta yapıyor. İsviçre savunmasından seken topta Marcus Berg ceza sahası içinde yarım vole vuruşuyla topu sol köşeye doğru gönderiyor ama kaleci Yann Sommer şık bir refleksle topu çelmeyi başarıyor.
26'
Sağ kanattan Michael Lang'in yaptığı ortayı İsveç defası kafayla topu tehlikeli bölgeden uzaklatırmayı başarıyor.
24'
Sağ çaprazdan topla buluşan Xherdan Shaqiri topu ceza ahası içine ortalıyor ve Steven Zuber'in yaptığı kafa vuruşu etkisiz bir biçimde auta gidiyor.
19'
Sol kanattan atağa çıkan Ricardo Rodriguez korner direğine yakın bir yerden ceza sahası içine yerden sert bir orta yapıyor fakat Victor Lindelöf topu uzaklaştırarak taca atıyor.
14'
Sağ kanatta topu süren Xherdan Shaqiri ceza sahası içindeki takım arkadaşı Josip Drmic'e doğru ortayı yapıyor fakat yüksek gelen top kimseye ulaşmadan auta çıkıyor.
9'
Yann Sommer'in kullandığı aut kısa düşüyor ve İsviçre efansının yaptığı top kaybı sonrası bir anda ceza sahası içinde topu önünde bulan Marcus Berg'in şutunda son anda defans araya giriyor. Dönen topta Albin Ekdal ceza sahası dışından sağ ayağıyla gelişine bir vuruş yapıyor fakat top auta gidiyor.
8'
Ola Toivonen'in havadan ara pasında savunmanın arkasına sarkan Marcus Berg ceza sahası içinde topla buluşuyor. Marcus Berg'in ceza sahası içine sağ çaprazdan müsait durumda kötü bir vuruş yapıyor ve top auta çıkıyor.
7'
İki takım da maça temkinli olarak başladı. Karşılaşma bu dakikalarda orta saha mücadelesi şeklinde geçmekte.
1'
Ceza sahası dışı sağ çaprazdan topla buluşan Xherdan Shaqiri yaklaşık 30 metreden şansını deniyor fakat top farklı bir biçimde auta çıkıyor.
1'
Hakem Damir Skomina maçın başlama düdüğünü çalıyor. Karşılaşmaya İsveç başlıyor.

İSVEÇ İSVİÇRE MAÇININ GENİŞ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

İsveç İsviçre maç özeti ile ilgili etiketler İsveç İsviçre Dünya Kupası maç özetleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.