İSTÜN Bilgisayar Mühendisliği taban puanları 2021 boş kontenjanlar listesi

İSTÜN 2021 Bilgisayar Mühendisliği taban puanları adaylar tarafından araştırılıyor. 5-20 Ağustos 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek YKS tercihlerinde İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği boş kontenjan listesi gündemde.

YKS tercihlerinde heyecan 5 Ağustos 2021 tarihinde başlıyor. YKS sınav sonuçlarının açıklanması sonrasında tercih maratonuna başlayacak olan adaylar için sağlık sektöründe 30 yılı aşkın bir süredir Türkiye’nin sağlık personelini karşılamak adına adımlar atan İSTÜN için Bilgisayar Mühendisliği taban puanları ön plana çıkıyor.

Bilgisayar Mühendisliği; bilgisayar donanımı, yazılım temelleri ve bilgisayar uygulamaları ile ilgilenen tasarım ve üretimin en üst düzeyde olduğu, birçok alt alanı bulunan bir mühendislik dalıdır.

İSTÜN Bilgisayar Mühendisliği taban puanları 2021 boş kontenjanlar listesi

İSTÜN Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nün amacı; bilgisayar sistemleri, yazılımı ve donanımı alanlarında iyi eğitim almış, programlama dilleri ve temel programlama tekniklerini uzman seviyesinde bilen, bilgisayar sistemlerinin yapısı, tasarımı, geliştirilmesi ve bu sistemlerin kullanımları konusunda araştırmalar yaparak, teknoloji ve bilim üreten, sektörün günümüzdeki ve gelecekteki ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek mühendisler yetiştirmektir.

Eğitim öğretim programının ilk iki yılında ağırlıklı olarak temel mühendislik ve temel bilgisayar dersleri, sonraki iki yılda yoğun olarak bilgisayar mühendisliği ile ilgili dersler ile teknik seçmeli dersler verilecektir. Öğrencilerimizin araştırma ve uygulama yetenekleri, modern eğitim araç gereçleri, laboratuvar imkânları ve aldıkları proje dersleri ile geliştirilecektir.

Eğitimleri süresince öğrencilerimiz; sektörün ve endüstrinin ihtiyaçları dikkate alınarak oluşturulan teorik eğitimlerinin yanında akademik- sanayi iş birliklerimiz sayesinde aldıkları pratik eğitimleri ile sektöre çok daha hazır şekilde mezun olacaklardır.

İSTÜN Bilgisayar Mühendisliği taban puanları 2021 boş kontenjanlar listesi - Resim : 2

Öğrencilerimiz gerekli koşulları sağlamaları durumunda çift ana dal ve yan dal yapma imkânına sahiptirler.

Bölüm mezunları “Bilgisayar Mühendisi” unvanı ile; yapay zekâ, veri bilimi, mobil uygulama- geliştirme, savunma sanayii, siber güvenlik, çeşitli yazılım ve bilişim firmaları, oyun endüstrisi, web geliştirme, blokzincir teknolojileri, otonom araçlar, havacılık ve uzay sektörü, medya sektörü, bankacılık, e- ticaret, özel ve devlet kurumlarının bilgi işlem merkezleri ve Ar- Ge merkezleri gibi pek çok alanda çalışma imkânına sahiptirler. Ayrıca bölüm mezunları yüksek lisans ve doktora eğitimlerine devam ederken üniversitelerde akademisyen olarak da görev yapabilirler.

İSTÜN BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ TABAN PUANLARI 2021

Bilgisayar Mühendisliği (Burslu)

2021 Taban Puan: - SAY
2021 Kontenjan: 5
2021 Ücret: -

Bilgisayar Mühendisliği (%50 İndirimli)

2021 Taban Puan: - SAY
2021 Kontenjan: 25
2021 Ücret: 40.000 TL

İSTÜN Bilgisayar Mühendisliği taban puanları 2021 boş kontenjanlar listesi ile ilgili etiketler İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği İSTÜN Bilgisayar Mühendisliği
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.