İstiklal’deki terör saldırısına ilişkin bir gözaltı daha

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstiklal Caddesi’nde yaşanan bombalı terör saldırısına ilişkin bir kişinin daha gözaltına alındığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı 24 TV canlı yayınında 6 kişinin vefat ettiği ve 81 kişinin yaralandığı İstiklal’deki terör saldırısına ilişkin bir kişinin daha gözaltına alındığını açıkladı.

Bakan Soylu, saldırıyı planlayan terörist Bilal Hassan'ın kaçışına yardım eden kişinin yakalandığını açıkladı. 

İstiklal’deki terör saldırısına ilişkin bir gözaltı daha

Saldırının planlayıcısı Bilal Hassan'ı Edirne'den alıp yurtdışına çıkaran ekipten Hazni Gölge'nin Bulgaristan'da olduğunun tespit edildiğini belirten Bakan Soylu, "Bu akşam saat 18.00 sularında Edirne'den bize teslim ettiler. Bulgar Bakan ile görüştüm başka bir adreste bulmuşlar. Minnettar olduğumuzu kendilerine ilettik." diye konuştu.

NELER YAŞANMIŞTI?

İstiklal Caddesi’nde 13 Kasım’da gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında 6 kişi ölmüş, 81 kişi de yaralanmıştı.

Olayın ardından harekete geçen güvenlik güçleri bombalı çantayı olay yerine bırakan yabancı uyruklu Ahlam Albashır’i gözaltına almıştı.

Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerden 26’sı tutuklanmış, 29 şüpheli ise sınır dışı edilmişti.

İstiklal’deki terör saldırısına ilişkin bir gözaltı daha ile ilgili etiketler Son dakika Süleyman Soylu İstiklal Caddesi patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.