İstikbal Mobilya'nın erkek yöneticilerinden kadın çalışanlara 8 Mart jesti

İstikbal Mobilya'nın erkek yöneticileri ’Dünya Kadınlar Günü’ kapsamında kadın çalışanlara kahvaltı hazırlayarak büyük bir jest yaptı. O anları X hesabından paylaşan İstikbal ekibi, "Bugün onlara içten bir hediye vermek istedik. Tüm günü erkekler olarak organize ettik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun" notunu düştü. 

İstikbal Mobilya'nın profesyonel erkek yöneticileri ’Dünya Kadınlar Günü’ kapsamında kadın çalışanlara büyük bir jest yaptı. 

'İçten bir hediye vermek' amacıyla İstikbal Mobilya'nın erkek yöneticileri, kadınlar için kahvaltı hazırlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. 

Gülümseten o anları X hesabından paylaşan İstikbal ekibi, "Bugün onlara içten bir hediye vermek istedik. Tüm günü erkekler olarak organize ettik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun" notunu düştü. 

Erciyes Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin de o anları paylaşarak, "Başta Genel Müdürümüz Mehmet Ali Yörük bey olmak üzere İstikbal’in tüm gentilmen erkek çalışanlarına teşekkür ederim. Bayıldım. Çok güzel bir fikir" dedi. 

 

 

İstikbal Mobilya'nın erkek yöneticilerinden kadın çalışanlara 8 Mart jesti ile ilgili etiketler İstikbal 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.