İstihbarat FETÖ'nün kaos planını deşifre etti!

15 Temmuz darbe girişimi ile Türkiye'yi ele geçiremeyen FETÖ yeni planı deşifre oldu. FETÖ'nün planı sandıkların kapanması yani saat 17.00'da başlıyor. Önce sandık başlarındaki İYİ Partili görünümündeki FETÖ'ye bağlı görevliler seçim sonuçlarını abartarak tweet merkezlerine gönderecek. Saat 20.00'ye kadar bunlar yayılacak. Önce Erdoğan'ın devrildiğini ileri sürecekler. Sonra da sonuçların açıklanması ile halkı "oylar çalındı" iddiası ile sokağa çağıracaklar. Planda Erdoğan'a suikast bile var...

15 Temmuz darbe girişimi ile Türkiye'yi işgal girişiminde başarılı olamayan FETÖ bu kez İYİ Parti içine sızdırdığı elemanları ile 24 Haziran seçim sonuçlarını manipüle ederek ülkeyi sokağa dökme planını devreye aldı.

FETÖ'nün seçim kaos planını istihbarat deşifre etti.

İşte adım adım FETÖ'nün kaos planı...

1- Plan saat 17.00'da sandıklar açılıp sayımın başlaması ile devreye giriyor.

2- Oy sayımı yapılırken her sandık başındaki İYİ Parti yani FETÖ görevlisi bu sonucları seçim tweet merkezine abartılı oranlarla yollayacak.

3- Bu sonuçlar tam saat 20.00'de şöyle yayılacak;
"Beyler seçim yasağı var ama sadece şu kadar söyleyelim ihtiyar devrildi game over"

4- Böylece TV'lerdeki sonuçlarda Erdoğan kazanmasına rağmen tweetlerde "Hırsız oylarınızı çaldı çıkın sokağa" diyecekler.

5- 1 milyon sahte Türk vatandaşı hesabından sokak isyanları desteklenecek.

6- Sokaklar karıştığında Erdoğana suikast ekibi devreye girecek.

FETÖ'cü hesaplar seçim kararının ardından "kiraz mevsimi" vurgusu ile hedeflerinin 24 Haziran olduğunu ortaya koymuştu. 

Sandıkların kapanması ile birlikte Muharrem İnce'nin de YSK önüne gidip aynı minvalde açıklama yapması ve algıyı oylar çalınacak üzerine bina etmesi de alınan istihbaratın doğruluğunu ortaya koyuyor.

 

İstihbarat FETÖ'nün kaos planını deşifre etti! ile ilgili etiketler FETÖ İYİ Parti kaos planı sokak olayları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.