İstifası beklenen son isimden de tarih geldi! Edip Uğur o gün açıklayacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasının beklendiğini açıkladığı belediye başkanları içinde durumu netlik kazanmayan tek isim olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da tarih verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Polonya dönüşünde Melih Gökçek, Recep Altepe ve Edip Uğur'un adını verip AK Parti kurullarında alınan değişim kararına uymalarını beklediğini söylemişti.

Erdoğan'ın bu çağrısının ardından 3 başkandan ilk olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifasını açıkladı.

Altepe'nin istifasını açıkladığı gün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti. Beştepe'deki kabulün ardından Gökçek, önümüzdeki cumartesi gününü işaret ederek o gün Belediye Meclis'ini toplayın istifasını açıklayacağını duyurdu.

Durumu netleşmeyen tek isim ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'dan bugün bir açıklama geldi. Uğur istifa ile ilgili kararını Pazartesi günü saat 17.00'da açıklayacağını ifade etti.

İstifası beklenen son isimden de tarih geldi! Edip Uğur o gün açıklayacak... ile ilgili etiketler ahmet edip uğur balıkesir belediye başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.