İstifası beklenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe'den ilk açıklama! / VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adlarını açıkladığı ve istifa etmelerini beklediğini ifade ettiği 3 isimden biri olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda istifası ile ilgili konuştu. Altepe, ""Görevimizin başındayız. Herhangi bir açıklama yapmak istersem, o zaman yaparım. Biz Bursa'ya gidiyoruz. İşimize bakıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanlarından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Atatürk Havalimanı VIP Salonu’ndan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Altepe, “Şimdi Atatürk Havalimanındayız. Belediye olarak Bosna'da bulunduk. Aliye izzetbegoviç'i anma programını gerçekleştirdik. Bursa'ya dönüyoruz. Şimdi de geldik görevimize devam ediyoruz" dedi. Bir basın mensubunun "İstifaniz istendi mi?"sorusuna Başkan Altepe, "Öyle bir şeyim yok. Şuanda görevimiz belli işimiz belli. İşimize devam ediyoruz. Bursa'ya dönüyoruz. İnşallah görev devam edecek. Herhangi bir şey olursa açıklama yapmak gerekirse açıklama yaparız. Görevimizin başındayız" dedi. Basın mensuplarının, "Cumhurbaşkanı ile görüşme fırsatınız oldu mu? "sorusuna Altepe, "Şimdiden sonra herhangi bir şey olursa, açıklama yaparız. Artık biz Bursa'ya gidiyoruz, işimizi yapıyoruz ” dedi.

İstifası beklenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe'den ilk açıklama! / VİDEO ile ilgili etiketler recep altepe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.