İstifa etmesi bekleniyordu... Meral Akşener açıklama yaptı: Olağanüstü seçimli kongreyi toplayacağız!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açıklama yaptı. "Özeleştirimizi yapacağız." diyen Akşener istifa etmediğini duyurarak, "Olağanüstü seçimli kongreyi toplayacağız." ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: Türkiye genelinde yüzde 3,77 oy alan Akşener, dün geceden bu yana büründüğü sessizliğini bozdu.

İYİ Parti, Türkiye geneli sonuçlara göre Yeniden Refah Partisi'nden az oy alınca 'Meral Akşener istifa' çağrıları yapılmıştı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Milletimiz yıllardır ülkemizi makulde buluşma fırsatını tepen Sayın Erdoğan'a 'artık zorundasın' dedi. Tencere her iktidarı sallar demiştik. 

Sandıktan çıkan sonucu görmek hepimizin görevidir. İYİ Parti olarak üzerimize düşen sorumluluğu alacağız. Seçim sonuçlarına ilişkin muhasebemizi ve özeleştirimizi yapacağız. Milletimizin bize verdiği mesajı ve bizim için çizdiği istikamet doğrultusunda gereken adımları atacağız. 

En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız. Milletimizin her bir ferdi şundan emin olsun: Sandıkta açıkça ortaya konan iradeyle Türkiye için hak, huzur ve refah arayışında İYİ Parti dün olduğu gibi bugün de milletimizin her zaman yanıbaşında olacaktır."

 

 

İstifa etmesi bekleniyordu... Meral Akşener açıklama yaptı: Olağanüstü seçimli kongreyi toplayacağız! ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.