İşten eve gelen baba, eşini ve 3 yaşındaki evladını ölü buldu! Kan donduran detaylar...

İstanbul Ümraniye'de işten eve dönen Muhsin Erten karısının ve oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı. 3 yaşındaki çocuğun boğularak öldürüldüğü belirlenirken eşi Merve Erten'in cansız bedeni ise kalorifer borusuna asılı olarak bulundu.

Son dakika haberi: İstanbul'daki olay, dün saat 19.00 sıralarında Ümraniye'de meydana geldi. Merve ve Muhsin Erten çifti 3 yaşındaki oğullarıyla birlikte 9 katlı binanın 3. katında yaşıyordu.

İşten dönen Muhsin Erten, eve girdiğinde 3 yaşındaki oğlu ve 30 yaşındaki eşi Merve Erten'in cansız bedeniyle karşılaştı.

ANNE OĞLUNU BOĞDUKTAN SONRA İNTİHAR MI ETTİ?

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı incemede Merve Erten ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. 3 yaşındaki çocuğun boğularak öldürüldüğü belirlenirken Merve Erten'in cansız bedeni ise kalorifer borusuna asılı olarak bulundu.

Polis, Merve Erten'in oğlunu boğarak öldürdükten sonra intihar etmiş olma ihtimali üzerinde duruyor. Olayı duyan aile yakınları çiftin yaşadığı eve akın etti. Aile yakınlarının bazılarının sinir krizi geçirdiği görüldü.,

İşten eve gelen baba, eşini ve 3 yaşındaki evladını ölü buldu! Kan donduran detaylar...

EN SON ÖĞLE SAATLERİNDE BAHÇEDE DOLAŞIRKEN GÖRÜLMÜŞLER

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından anne ve oğlunun cansız bedeni kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, bina görevlisinin, genç kadını ve oğlunu en son öğle saatlerinde bahçede dolaşırken gördüğünü söylediği öğrenildi.

 

İşten eve gelen baba, eşini ve 3 yaşındaki evladını ölü buldu! Kan donduran detaylar... ile ilgili etiketler İstanbul Ümraniye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.