İstedikleri ücret dudak uçuklattı! Bakıcı fiyatları Ece Erken'i isyan ettirdi

2014–2015 yılları arasında ikinci evliliğini yaptırdığı Serkan Uçar'dan Eymen adında bir oğlu bulunan Ece Erken bakıcı fiyatlarının pahalılığından dert yandı. 7 yaşındaki oğlu Eymen'e kendisinin baktığını dile getiren ünlü sunucu Ece Erken, ''Dadı fiyatları 1000 dolardan başlıyor. Veremem valla'' dedi.

Son olarak Ankaralı iş insanı olan Hayrettin Coşkun ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündemde olan ünlü sunucu Ece Erken bu kez da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Eski eşi Serkan Uçar ile evliliğinden 7 yaşında Eymen adında bir oğlu olan Ece Erken, dadı maaşlarından dert yandı. Instagram sayfasından konuyla ilgili bir paylaşım yapan ünlü sunucu "Bakıcı 1000 dolardan başlıyor, veremem valla. Ben eve yardımcı arıyorum. Dadılık işimiz yok, dadı benim" ifadelerini kullandı.

İstedikleri ücret dudak uçuklattı! Bakıcı fiyatları Ece Erken'i isyan ettirdi

Bu paylaşımının ardından yeni bir paylaşım daha yapan Erken, oğluna kendisinin baktığını da söyledi: ''Eymen 7 yaşında. Ben büyüttüm büyük bir keyifle. Eve yardımcı en az 10 bin TL istiyor dedim ama''

 ece erken

ECE ERKEN'İN EVLİLİKLERİ

İlk evliliğini 2008 yılının Eylül ayında Tuncer Öztarhan ile yapan Ece Erken, şiddet gördüğü gerekçesiyle eşine boşanma davası açmıştı. “Kocam beni uçakta, evde dövdü” diyerek 2 milyon TL tazminat, aylık 15 bin TL nafaka isteyen Erken, taleplerinden vazgeçmiş ve ikili evlendikten 1 yıl sonra boşanmıştı.

Tuncer Öztarhan'dan 2009'da boşanan Ece Erken, 24 Haziran 2014 tarihinde ise Serkan Uçar ile İzmir'de nikah masasına oturmuştu. Ece Erken, 7 Nisan 2015'te Serkan Uçar'dan dünyaya gelen oğlu Eymen'i kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Ece Erken'in ikinci evliliği de 1 yıl sürmüştü. Ece Erken ile Serkan Uçar 'Geçimsizlik ve şiddet' iddiası nedeniyle 22 Ekim 2015 tarihinde boşanmıştı.

Aradığı mutluluğu Serkan Uçar'da da bulamayan Ece Erken 3. evliliğini avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yapmıştı. Ece Erken'in 2021 yılında 3. evliliğini gerçekleştirdiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak'ta Bakırköy’de ortağı olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

İstedikleri ücret dudak uçuklattı! Bakıcı fiyatları Ece Erken'i isyan ettirdi - Resim : 3

 

İstedikleri ücret dudak uçuklattı! Bakıcı fiyatları Ece Erken'i isyan ettirdi ile ilgili etiketler Ece Erken Sosyal Medya serkan uçar Eymen Uçar dadı fiyatları bakıcı fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.