İşte yeni model Fenerbahçe Doğuş!

Bütçeden açık veren Fenerbahçe önümüzdeki sezon Euroleague'e katılamayacak olan Darüşşafaka Doğuş'un sponsorluğunu alacak.

Yeni sezonda Fenerbahçe için dolaşan en büyük iddia Doğuş Grubu ile birleşmesi… Medyada son dönemde yüksek sesle dile getirilmeye başlanan bu dev anlaşmanın detaylarına basketball.com.tr ulaştı.

2017-2018 yılında muhtemelen hayata geçecek olan Fenerbahçe Doğuş projesinde neler olacak? Doğuş grubu neden sponsor Fenerbahçe’ye sponsor olacak? Darüşşafaka yoluna nasıl devam edecek? İşte tüm detaylar…

- Doğuş grubu ne yapıp, ne ettiyse Euroleague yönetimini ikna edemedi. Darüşşafaka'nın önümüzdeki yıl Euroleague'de olmayacağı kesinleşince, Fenerbahçe ile temasa geçildi.

- Bütçede açık veren Fenerbahçe, Doğuş'un bu teklifine sıcak bakıyor. Ancak bu anlaşma medyada çıkan haberlerdeki gibi değil. Herhangi bir yönetimsel birleşme olmayacak. Doğuş grubu sadece Fenerbahçe'nin isim sponsoru olacak.

- Medyada çıkan bir diğer haber de bütçe konusunda... Sarı-Lacivertlilerin Doğuş grubundan alacağı paranın 10-15 milyon Euro civarında olacağı öğrenildi.

- Gelelim transfer konusuna... Darüşşafaka'nın kadrosunda bulunan bazı isimler Fenerbahçe'nin yolunu tutacak. Burada insiyatif ise coach Zeljko Obradovic'te. Şu an takıma odaklanmış olan Obradovic'in Wanamaker, Clyburn gibi isimlere sıcak bakabileceği belirtildi.

- Fenerbahçe'nin kadrosundaki bazı isimler de Darüşşafaka'nın yolunu tutacak. Kadroda olup, fazla şans bulamayan isimler gelişmesini sürdürmesi için Daçka'ya kiralanacak. Örneğin; Bulgar Yordan Minchev'in önümüzdeki sezon Darüşşafaka forması giymesi bekleniyor.

- Peki Darüşşafaka ne yapacak? Öğrendiğimiz kadarıyla Darüşşafaka 2017-2018 sezonunda yoluna Darüşşafaka Seat olarak devam edecek. Bütçesinin ise 4-5 milyon Euro'ya inmesi bekleniyor. Yeşil-Siyahlılar, teklif alması halinde Eurocup'ta mücadele edecek.

- Merak edilen bir diğer konu ise coach David Blatt'ın takımdaki geleceği... Deneyimli coach'a teşekkür etmesi beklenen Darüşşafaka, Blatt ile yollarını ayıracak.

İşte yeni model Fenerbahçe Doğuş! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Darüşşafaka EuroLeague Basketbol doğuş
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.