İşte vaka sayısı en çok azalan iller

Türkiye, koronavirüsle mücadele kapsamında 17 günlük tam kapanmaya girdi. Tedbirler en üst seviyeye çıkarılırken, vaka sayılarında umutlandıran rakamlar gelmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayısı en çok azalan illeri açıkladı. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Bakan Koca, "Son hafta vaka sayısı en çok azalan illerimiz Kırklareli, Çanakkale, Düzce, İstanbul ve Tekirdağ. Vaka sayılarındaki düşüş yaygın şekilde tüm illerimizde yaşanacak" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son hafta vaka sayısı en çok azalan illerin Kırklareli, Çanakkale, Düzce, İstanbul ve Tekirdağ olduğunu belirterek, "Vaka sayılarındaki düşüş yaygın şekilde tüm illerimizde yaşanacak." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarına ilişkin bilgi verdi.

İşte vaka sayısı en çok azalan iller

Son hafta, vaka sayısı en çok azalan illerin Kırklareli, Çanakkale, Düzce, İstanbul ve Tekirdağ olduğunu vurgulayan Koca, "Vaka sayılarındaki düşüş yaygın şekilde tüm illerimizde yaşanacak." değerlendirmesinde bulundu.

İşte vaka sayısı en çok azalan iller ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bakan Koca vaka sayısı vaka tablosu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.