İşte ünlü kamuoyu araştırmacısı Adil Gür'ün referandum anketi...

1 Kasım seçiminin nokta atışı yapan kamuoyu araştırmacısı Adil Gür seçime 2 gün kala son anket verilerini açıkladı. Buna göre "Evet" oranı yüzde 60.8! İşte ayrıntılar

08-13 Nisan 2017 günleri TÜRKİYE genelinde 47 ilde, 252 mahalle – köy ve belde de, 18 yaş ve üstü toplam 6.048 denekle, hanede yüz yüze görüşme metoduyla yapılan anketin verilerine göre AK Parti (%96,1) ve CHP (%93,1) seçmenleri 'Sandığa gidip, mutlaka oyunu kullanma' konusunda en yüksek motivasyona sahip seçmenler oldu.

Genel katılım ise yüzde 90'ı geçmiş durumda.

ewfewfew

YÜZDE 60.8 EVET

%13,0 oranında 'Sandığa gitmeyeceğim, Boş oy vereceğim ve Kararsızım' diyenler orantısal olarak dağıtıldığında %60,8 EVET, %39,2 HAYIR oranı bulundu.

Seçmenlere Sandıktan EVET ve HAYIR oranları ne çıkar? Tahmininiz nedir? diye 'ayrı ayrı' soru olarak soruldu. Halk 'EVET' oylarının %57,0 olacağını, 'HAYIR' oylarının %43,0 olacağını düşünüyor.

HALKIN %61.0'İ SANDIKTAN EVET ÇIKMASININ TÜRKİYE İÇİN DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYOR!

dewfewf33e

HALKIN %57.0'Sİ EKONOMİK VE SİYASİ GİDİŞATIN İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR!

ewkfwefew

İşte ünlü kamuoyu araştırmacısı Adil Gür'ün referandum anketi... ile ilgili etiketler Adil Gür Anket referandum tahmin evet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.