İşte Türk gazetecinin, ABD Dışişleri Sözcüsü'nü ağlattığı o anlar! / VİDEO

ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert, basın toplantısında, Sabah gazetesi Washington muhabiri Ragıp Soylu ile sözlü atışma sonrasında basın brifingini ağlayarak terk etti. ABD'li sözcünün ağlayarak salonu terk ettiği anların görüntüleri de ortaya çıktı!

ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert, Sabah gazetesi Washington muhabiri Ragıp Soylu ile yaşadığı sözlü atışma sonrasında günlük basın toplantısını ağlayarak terk etti.

Olayı ilk olarak duyuran ise Amerika’nın Sesi Washington muhabiri Mehmet Sümer oldu. Sümer sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “ABD Dışisleri sözcüsü Heather Nauert Türk bir gazeteci ile sözlü atışması sonucu basın brifingini ağlayarak terk etti!” ifadelerini kullandı.

dwlkfrgg

Ragıp Soylu ise olayın ardından Twitter'dan şunları paylaştı;

“ABD Dışışleri Sözcüsü, YPG’yle ilgili sorduğum bir soruya devlet-özel ortaklğı olan bir medya grubuna çalıştığımı söyleyerek cevap verdi. Sözcüye çalıştığım şirketin özel olduğunu belirttiğimde ise, medya grubunun hükümet tarafından fonlandığını söyledi. Kel alaka? Yok.”

Sözcünün ağladığı anların görüntülerini ise Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği eski Müşaviri Fatih Öke Twitter hesabından yayınladı.

Öke görüntüleri, "Ağlatma sekansının başı bu. Devamı Ragıp Soylu'da... Bu arada soru ne kadar doğruysa Heather Nauert'in laf çakma çabası da bir o kadar yanlış." notuyla paylaştı. / SuperHaber

İşte o anlar...

İşte Türk gazetecinin, ABD Dışişleri Sözcüsü'nü ağlattığı o anlar! / VİDEO ile ilgili etiketler ABD ragıp soylu Sabah
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.