İşte terör sevici Batı basını

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye ve Irak'ın kuzeyine teröristlere yönelik yaptığı operasyon terör sevici dış basını rahatsız etti. Dün İngiliz BBC’nin yaptığı haberde "Türkiye'nin Kürt saldırıları: Pençe-Kılıç Operasyonu militan üsleri hedef alıyor" ifadeleri kullanılmıştı. Bugün ise Gaziantep’in Karkamış ilçesine roket saldırısının kimin yaptığına dair bilgi geçmemesi dikkat çekti.

Terör örgütlerinin en büyük destekçisi olan Batı ülkelerinin basın organlarının iki yüzlülüğü bir kez daha gözler önüne serildi. BBC Türkiye’nin terör örgütüne karşı başlattığı operasyonda PKK'nın adını kullanılmayarak, "Kürt militan" ya da "Kürt hedefleri" ifadelerine yer verdi. İngiliz BBC: "Türkiye'nin Kürt saldırıları: Pençe-Kılıç Operasyonu militan üsleri hedef alıyor" dedi.

İşte terör sevici Batı basını

İşte terör sevici Batı basını - Resim : 2

ROKET SALDIRISINI GÖRMEZDEN GELDİLER

Gaziantep’in Karkamış ilçesine roket saldırısı haberine giren BBC saldırının kimin yaptığına dair tek bir bilgi dahi girmedi. 2 önce Türkiye Kürtler’e saldırıyor diye tüm dünyaya haber duyuran BBC’nin iki yüzlülüğü bir kez daha gün yüzüne çıktı.

BBC’ye göre Gaziantep’in Karkamış ilçesine roketleri uzaylılar atmış sanki, kimin yaptığına dair tek bilgi yok.. o BBC çok değil 3 gün önce Türkiye Kürtlere saldırıyor diye tüm dünyaya haber geçiyordu.. aynı tavrı Taksim saldırısında Reuters ve NYT’de görmüştük.. iki yüzlüler..

 

İşte terör sevici Batı basını ile ilgili etiketler BBC PKK YPG
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.