İşte Survivor'da 3. hafta erkekler kadınlar başarı sıralaması

Survivor 3. hafta erkekler kadınlar başarı sıralaması dün akşam belli oldu. Survivor'da erkekler kadınlar başarı sıralaması ilk kez uygulanıyor. İşte herkesin konuştuğu Survivor'da 3. hafta erkekler kadınlar başarı sıralaması..

Survivor 3. hafta erkekler kadınlar başarı sıralaması belli oldu. TV8'de yayınlanan ve Türkiye'nin fenomen yarışma programı Survivor’da bu sene gelen bir uygulama ile birlikte kadın ve erkek yarışmacılar arasında en başarılıları seçiliyor. Survivor'da erkekler kadınlar başarı sıralamasında en üstte olan yarışmacılara ayrıcalıklar tanınıyor.

Survivor 2017 takımları kesinleşti! ünlüler ve gönüllülerde kimler var?

Survivor 3. hafta erkekler kadınlar başarı sıralaması açıklandı. Sıralamada kim kaçıncı oldu? Survivor'da ayrıcalık kazanan yarışmacılar kimler? İşte Survivor'da 3. hafta erkekler kadınlar başarı sıralaması..

Acun Ilıcalı evleniyor mu? Şeyma Subaşı paylaştı

Survivor yarışma programı her bölümü merakla takip ediliyor. Survivor erkekler kadınlar başarı sıralaması belli oldu. Survivor yarışmasının yapımını ise Acun Medya üstleniyor. Acun Ilıcalı bu seneki takımlar için Survivor tarihinin en güçlü takımları olarak bahsediyor. Bu sezon nefes kesen Survivor yeni uygulamalar ile yarışmacılar oyunlara daha çok asılıyor. Kadınlar ve erkekler başarı sıralamasında birinci ve ikinci olan isimlere her hafta ayrıcalıklar tanınıyor.

Survivor'da ilk kim elenecek? Survivor 2017 yarışmacıları-kadrosu

Survivor 2.hafta birinci ve ikinci olan isimlere patates kızartması hediye olarak verilmişti. Survivor’da 2.hafta başarı sıralamasında erkeklerde Eser ile Adem ilk iki sırayı paylaşırken kadınlarda ise Sema ile Berna Keklikler ilk iki sırayı paylaştı.

Survivor_3.Hafta_Erkekler_Kadnlar_Baar_Sralamas

İşte 2.hafta güncel sıralama şu şekilde;

1) Sema
2) Eser
3) Pınar
4) Berna
5) Adem
6) Volkan
7) Gökhan
8) Serhat
9) Ogeday

KURALLAR:

Birebir oyunlarda kazanan yarışmacı 3 puan alır ve oyunu kaybeden ise 1 puan kaybeder.
İkişer kişilik oyunlarda kazanan iki yarışmacı ikişer puan alınır.
Grup oyunlarında atıcı 1 puan alır.
Bayrak oyunlarında kazananlar ise 3’er puan alacaktır.

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.