İşte son damat adayı! 7 kocalı Seda Sayan...

Ünlü şarkıcı Seda Sayan 7. kez nikah masasına oturacağı yönündeki haberlere kendi sunduğu Seda Sayan'la programının canlı yayınında cevap verdi.

Canlı yayında özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulunan Seda Sayan, Murat Karabova arasında yaşanan aşk haberlerini yalanlamazken evlilik iddialarına yanıt verdi.

Murat Karabova'nın Seda Sayan için mekan kapatmasıyla aralarında aşk iddiaları çıkmıştı. Mekanda Sayan'ın, Karabova'ya bakarak şarkı söylemesi ise iddiaları güçlendirmişti.

Seda Sayan aşk iddialarını yalanlamayınca Murat Karabova ile evleneceği yönünde haberler çıkmaya başladı.

"EVLENİRSEM MURAT'I AYARTACAK ÇOK KADIN VAR!"

Seda Sayan programında "Evlenmek isteyenlere benden tüyo. Evlenmek istemiyorum diyeceksiniz benim gibi o zaman evlenirsiniz." demesiyle kafalarda soru işareti uyandırdı.

Programındaki yorumcusu "Seda Hanım evlilik var mı?" diye sordu. Seda Sayan, "Ben evlilikte başarısız bir kadınım. 6 kere evlendim. 7.'si çok özel olmalı. Kişi uslu durursa zamanı gelince kısmetse olur. Ama şu an evlenmiyorum." dedi. Seda Sayan, Murat Karabova ile evlendiğinden tedirgin olduğu noktayı şu sözlerle ifade etti. "Evlenirsem Murat'ı ayartacak çok kadın var!"

İşte son damat adayı! 7 kocalı Seda Sayan... ile ilgili etiketler Seda Sayan evlilik sevgilisi seda sayanla proram murat karabova Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.