İşte siyanür yazısının asılı olduğu o kapı! Gerçek otopside ortaya çıktı

İstanbul Fatih'te 4 kardeşin yaşadıkları evde ölü bulunması gündemi sarstı. Olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Son bilgilere göre; kardeşlerin ölü bulunduğu evin kapısında 'Dikkat, siyanür var' yazısı dikkat çekti. Öte yandan komşuları 4 kardeşin bir süredir ekonomik bunalım yaşadığını söyledi. Habertürk muhabiri Uzay Kesmen, kardeşlerin ölü bulunduğu o eve girdi. Öte yandan incelemeler sonucunda kardeşlerin kanında siyanüre rastlandı.

İstanbul Fatih'te kapısında 'Dikkat siyanür var' yazılı not olan bir evde, 2'si kadın 4 kardeş ölü bulundu.

Olay yerine AFAD ekipleri çağrıldı, gerekli tedbirlerin alınmasının ardından içeriye giren ekipler kardeş oldukları öğrenilen 48 yaşındaki Cüneyt Yetişkin, 54 yaşındaki Oya Yetişkin, 60 yaşındaki Kamuran Yetişkin ve 56 yaşındaki Yaşar Yetişkin'in cansız bedenleriyle karşılaştı.

Habertürk muhabiri Uzay Kesmen olayla ilgili ilginç detaylara ulaştı.

'EKONOMİK SORUNLAR YAŞIYORLARDI'

Kesmen'in haberine göre; polis 2'si kadın 4 kardeşin intihar edebileceği ihtimali üzerinde duruyor. Buna göre; 4 kardeş çok sayıda antidepresan alarak intihar etti. Kesmen, 4 kardeşi tanıyanların, kardeşlerin bir süredir ekonomik sorun yaşadığını söylediklerini de aktardı.

İşte siyanür yazısının asılı olduğu o kapı! Gerçek otopside ortaya çıktı

SİYANÜR ÇIKTI

NTV'nin haberine göre ise kardeşlerin kanında siyanüre rastlandı.

SİYANÜRÜ İÇECEKLERE OYA YETİŞKİN'İN KOYDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Siyanürü Oya Yetişkin'in temin edip, kardeşlerinin içeceklerine koyduktan sonra kendisinin de içip intihar ettiği düşünülüyor. Ölüm saatleri dikkate alındığında Oya Yetişkin'in diğer 3 kardeşten daha sonra öldüğü belirtiliyor.

İşte siyanür yazısının asılı olduğu o kapı! Gerçek otopside ortaya çıktı ile ilgili etiketler İstanbul cinayet intihar Fatih semti kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.