İşte şimdi oldu: WhatsApp'a çok beklenen özellik geliyor! Artık iki cihazda da …

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, geçtiğimiz yıl kullanıma sunduğu "eşlik modu" özelliğini şimdi de Android beta kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Peki bu özellik ne işe yarar? işte yeni özellik ile alakalı tüm bilinenler…

En son güncellemeyle WhatsApp, çoklu cihaz desteğini bir sonraki seviyeye taşıyor. Bu özellik yalnızca ikincil bir cihazdaki mesajları görüntülemekle sınırlı değildir, aynı zamanda kullanıcıların aynı anda iki farklı cihazda mesaj gönderip almasına da olanak tanımakta.

İKİNCİ BİR TELEFONU BAĞLAMA

WhatsApp'ın eşlik modu özelliği, şu anda WhatsApp 2.23.8.2 veya sonraki sürümünü kullanan Android beta test kullanıcıları için kullanılabilir. Bu özellik, kullanıcıların kolay sohbet erişimi için WhatsApp hesaplarını başka bir telefona bağlamasına olanak tanır. Bu özellik, birincil cihaz aktif bir internet bağlantısı olmasa bile çalışır.

İkincil bir Android cihaza bağlanmak için kullanıcıların ikincil Android telefonlarına WhatsApp Messenger veya Business uygulamasının beta sürümlerini indirmeleri gerekir. Kullanıcılar, uygulamayı indirdikten sonra, uygulamayı birincil telefonda çalıştırırken uygulamada "Bir cihaza bağlan"ı seçebilir. Alternatif olarak, kullanıcılar Ayarlar'a gidip "Bağlı Cihazlara" girebilir. İkincil telefonun ekranından bir QR kodu taradıktan sonra, kullanıcılar iki cihazı birbirine bağlayabilir.

İKİ CİHAZDA DA SOHBET

İşte şimdi oldu: WhatsApp'a çok beklenen özellik geliyor! Artık iki cihazda da …

Her iki cihaz da bağlandıktan sonra, kullanıcılar sohbet geçmişlerine her iki cihazda da sorunsuz bir şekilde erişebilir. Bu, herhangi bir kesinti olmadan her iki cihazdan da mesaj gönderip alabilecekleri anlamına gelir. Tamamlayıcı mod özelliğinin hala beta aşamasında olduğu ve bazı özelliklerin kullanılamayabileceği ifade ediliyor. WhatsApp, özelliğin iOS beta test kullanıcılarına ne zaman sunulacağını açıklamadı.

Bu yeni özellik, kullanıcıların mevcut WhatsApp hesaplarına ikinci bir telefon bağlayarak sohbetlerine her iki cihazdan da erişmelerini sağlıyor. WhatsApp'ın yeni eşlik modu özelliği, sohbetlerine birden fazla cihazdan erişmek isteyen kullanıcıları için ezber bozan bir özellik.

WhatsApp, çift cihaz özelliğinin yanı sıra Kanallar özelliği ile de iletişimini genişletmek için çalışıyor. Bu özellik, kullanıcıların ortak gruplara katılmasına izin vererek platformun topluluk oluşturma yeteneklerini daha da geliştirecektir.

İşte şimdi oldu: WhatsApp'a çok beklenen özellik geliyor! Artık iki cihazda da … ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.