İşte şimdi oldu! Ali Müfit Gürtuna, Meral Akşener'i ve partisini fena uçurur...

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna'nın, büyük umut pompalanan Meral Akşener'in Merkez Demokrat Partisi'ne katılacağı iddia ediliyor. Yıllardır ortalarda görünmeyen, siyasette attığı tüm adımlarda başarısız olan Gürtuna son olarak Adnan Hoca lakaplı Adnan Oktar'ın iftarında ortaya çıkmıştı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir şiir yüzünden hapse girmesi sonrasında bedavadan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına getirilen, tek icraatı efsane başkan Erdoğan'ın izlerini belediyeden silmek olan Ali Müfit Gürtuna yıllardır bir türlü kapısından normal yollarla giremediği siyasete bir ilki gerçekleştirip Meral Akşener'in partisi ile yeniden dühul etmeye hazırlanıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi'nden ayrılarak Meral Akşener'in Genel Başkan olacağı parti için çalışmalara katılan Koray Aydın, yeni partinin adının Merkez Demokrat Parti olacağını açıklamıştı.

ALİ MÜFİT GÜRTUNA DA DAHİL OLDU İDDİASI

Koray Aydın, Ümit Özdağ, Mansur Yavaş, Gültekin Uysal ve Abdüllatif Şener gibi isimlerin dahil olduğu Meral Akşener'in yeni partisine İstanbul'un eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna'nın da katıldığı iddia ediliyor.

ali_mAfit_adnan_oktar

ADNAN OKTAR'IN İFTARINA KATILMIŞTI

Uzun süredir ortaya gözükmeyen Ali Müfit Gürtuna, 2017'nin Ramazan ayında Çırağan Oteli Balo Salonu'nda Adnan Oktar'ın düzenlediği iftar programına katılmıştı.

İşte şimdi oldu! Ali Müfit Gürtuna, Meral Akşener'i ve partisini fena uçurur... ile ilgili etiketler Meral Akşener ali müfit gürtuna yeni parti merkez demokrat parti koray aydın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.