İşte sahte rakı ölümlerinin arkasındaki isim

Son günlerde Türkiye'nin birçok yerinde sahte içki nedeniyle ölümler yaşanıyor. Bu yerlerden biri de İzmir. Sahte alkole karşı il genelinde çalışma başlatan İzmir polisi Çiğli ilçesinde bir depoya düzenlediği baskında 5 ton sahte etil alkol ele geçirdi. İzmir'deki sahte alkol ölümlerinde kilit rolde olduğu ileri sürülen bir kişi ise gözaltına alındı. Bu arada Bursa'da da polisin yaptığı operasyonda satışa hazır 120 şişe sahte alkol yakalandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte içki ile mücadele kapsamında Çiğli ilçesinde bir kişinin sahte etil alkol dağıtımı yaptığını belirledi.  

H.G. adlı bu kişiyi takipe alan ekipler şüphelinin Çiğli ilçesinde bir depoya geldiği tespit etti.

Bu gelişme üzerine depoya baskın düzenleyen ekipler, içeride ve bir araçta 5 litrelik bidonlar halinde 5 ton sahte etil alkol buldu.

İşte sahte rakı ölümlerinin arkasındaki isim

Depoda ayrıca çok sayıda aroma, etiket ve bidon kapağı da ele geçirdi.

Ele geçirilen sahte etil alkol ile diğer malzemelere el koyan polis, H.G. adlı kişi de gözaltına aldı. 

İşte sahte rakı ölümlerinin arkasındaki isim - Resim : 2

Üzerinde sahte etil alkol bidonlarının bulunduğu araçla İzmir genelinde dağıtım yaptığı ileri sürülen H.G. gözaltına alındı.

H.G.'nin sahte alkol dağıtımında kilit rolü olduğu ileri sürüldü. 

BURSA'DA 120 ŞİŞE SAHTE ALKOL YAKALANDI

Bu arada Bursa'da da polisin düzenlediği sahte içki operasyonunda 120 şişe içki ele geçirildi. Sahte içkilerle ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Sahte içkiler İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir ikamete ve restorana yapılan baskında bulundu.

İşte sahte rakı ölümlerinin arkasındaki isim - Resim : 4

Operasyonda 120 şişe sahte içkinin yanı sıra 105 boş şişe, 5 litre etil alkol ve çok sayıda anason, renklendirici ve tatlandırıcı da ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. 

 

İşte sahte rakı ölümlerinin arkasındaki isim ile ilgili etiketler İzmir Bursa Çiğli etil alkol sahte alkol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.