İşte PKK/PYD'nin canlı bomba yapmaya çalıştığı kızın anlattıkları/VİDEO...

Terör örgütü PKK ve YPG'ye insan hakları ihlalleri konusunda çok sayıda suçlama var. TRT World bu suistimallerin mağdurlarına ulaştı.

14 yaşındaki yezidi kızı YPG'li teröristler tarafından kuzey Irak'taki evinden kaçırıldı. Onu “militan” yapmak istediler.

O şimdi özgür ancak güvenlik gerekçesi ile TRT World kimliğini saklı tutuyor.

KENDİMİZİ PATLATMAMIZI SÖYLEDİLER

Yezidi kız yaşadıklarını ''Bize savaşmayı öğrenmemiz gerektiğini söylediler ve kendimizi patlatıp havaya uçurmamız gerektiğini. YPG’nin güçlenmesi için çalışmamız gerektiğini... Biz, “bunu yapamayız, biz yezidiyiz, biz yezidilerin güçlenmesi için çaba harcamak istiyoruz” dedik. Onlar ise bize, gerilla gücünü artıralım dediler..'' şeklinde anlattı.

Yezidi kız, YPG taktiklerinden birisinin de kadın militanlarca çocuk asker yetiştirlmesi olduğunu söyledi.

ULUSLARARASI TOPLUM BİR ŞEYLER YAPMALI

“Bize asıl düşmanlarımızın Türk hükümeti ve peşmerge olduğu söylendi. Ve kendimizi onlara karşı havaya uçurmamız gerektiği. Yezidi kızlara ahlaksız davranışlar da sergilediler. Uluslararası toplumdan Şengal Dağı'ndan PKK’yı çıkarmasını ve Yezidiler için bir şeyler yapmasını bekliyoruz.

İşte PKK/PYD'nin canlı bomba yapmaya çalıştığı kızın anlattıkları/VİDEO... ile ilgili etiketler Canlı Bomba pkk/pyd yezidi kız
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.