İşte Nokia'nın iki yeni bombası

Nokia 8 ve Nokia 9'a ait olduğu iddia edilen çizimler teknoloji dünyasona bomba gibi düştü. Meraklıları tarafından büyük bir sabırsızlıkla beklenen Nokia 8 ve Nokia 9'un nasıl olacağı uzun süredir merak konusuydu. Nokia 8 ve Nokia 9'a tüm özellikleri ve ona aid olduğu iddia edilen çizimler...

HMD Global tarafından bu yıl içerisinde Nokia 8 ve Nokia 9'un piyasaya sürülmesi bekleniyor. Teknoloji meraklılarının büyük bir sabırsızlıkla beklediği Nokia 8 ve Nokia 9'a ait olduğu söylenen 2 çizim ortaya çıktı.
Bugün internette dolaşmaya başlayan iki çizim görselinin Nokia 8 ve Nokia 9 modellerine ait olduğu iddia edildi.

Teknoloji dünyasının gündemine yeni Nokia telefonların çizimi bomba gibi düştiHMD Global tarafından Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 üçlüsünün ardından piyasaya sürülecek olan Nokia 8 ve Nokia 9'a ait olduğu belirtilen bu görsellerin yalnızca konsept çizimden ibaret olma ihtimali olduğunu da belirtelim.

nokia_9

Nokia 8

shiftdelete'in haberine göre bu çizimlerin gerçekten de Nokia 8 ve Nokia 9'a ait olma ihtimali var ama yalnızca konsept tasarım için hazırlanmış olabilirler. Yani cihazların son kullanıcıyla tanışacak olan tasarımları, burada gördüklerinizden farklı olabilir.

Yine de iki akıllı telefonun da çerçevesiz tasarım ile köşeden köşeye ekran ile tasarlandığı ve bu noktada büyük bir değişikliğe gidilmeyeceğini söylemek de mümkün.

nokia_8

Nokia 9

Çizimlerden gördüğümüz kadarıyla iki cihaz da yatay çift kamera ile üretilecek ve köşeli tasarımlara sahip olacaklar. Son olarak da muhtemelen parmak izi okuyucu olduğunu düşündüğümüz bir bölümün yer aldığını da belirtelim ve haberimizi noktalayalım.

nokia_9

İşte Nokia'nın iki yeni bombası ile ilgili etiketler Nokia nokia 8 nokia 9
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.