İşte Muhittin Böcek'in son durumu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bir süredir hastanede koronavirüs tedavisi görüyor. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, yoğun bakım servisinde tedavi gören Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Başkan Muhittin Böcek'in tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesini ziyaret etti.

Böcek'in oğlu Gökhan Böcek ile kardeşi Şadi Böcek'e geçmiş olsun dileğinde bulunan Demircan, doktorlardan da Böcek'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Demircan, Bu yıl 57'ncisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali için Antalya'ya geldiğini söyledi.

Böcek'in son durumunu öğrenmek ve ailesine "geçmiş olsun" demek için hastaneye geldiğini belirten Demircan, "Öğrendiğimiz kadarıyla her şey çok olumlu seyrediyor. Hekimlerimiz olaya vakıf. Sürecin iyiye gittiğini duymuş olduk. Bu vesileyle bir kez daha geçmiş olsun diyoruz." dedi.

İşte Muhittin Böcek'in son durumu ile ilgili etiketler Ahmet Misbah Demircan Muhittin Böcek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.