İşte Megan Markle'ın taktığı bileziğin sırrı

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Prens Harry ve eşi Megan Markle'ın yaptığı açıklamalar kadar taktığı takılar da gündem oldu. Markle'ın yayın sırasında taktığı bilekliğin 1997'de hayatını kaybeden Prenses Diana'nın özel koleksiyonundan olduğu ortaya çıktı.

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve eşi Megan Markle'ın ABD'li CBS kanalında Oprah Winfrey'e verdiği röportaj olay oldu. Kraliyet ailesindeki ırkçılık skandalını anlatan Megan Markle'ın röportaj sırasında taktığı bilezik dikkat çekti. Söz konusu bileziğin 1997 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Prenses Diana'nın olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan Prens Harry'nin vefat eden annesinin özel koleksiyonunda bulunan bilezikteki taşlardan birinin Markle'ın nişan yüzüğü için kullanıldığı öğrenildi.

Prens Harry ve eşi Megan Markle, ABD'li ünlü sunucu Oprah'a çarpıcı açıklamalar yaptı. Kraliyet ailesinden ayrıldıktan sonra ilk kez röportaj veren ünlü çift, kraliyet ailesinden destek görselerdi ayrılmayacaklarını anlattı. Megan Markle, hamilelik döneminde yaşadıklarını anlatırken, bebeğin ne kadar esmer olacağının sorulduğunu ve yeni doğacak çocuklarına bir ünvan verilmemesinden endişe duyduklarını belirtmişti.

Prens Harry ise kraliyet ailesinden ayrılmadan önce babası Prens Charles ile uzun süre iletişim kuramadığını ve telefonlarına çıkmadığının altını çizmişti.

İşte Megan Markle'ın taktığı bileziğin sırrı ile ilgili etiketler Prens Harry Megan Markle bilezik oprah prenses diana
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.