İşte Kılıçdaroğlu'nun "Temas kurun" dediği Esed'in eseri...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iktidara "Temas kurulması" yönünde telkinde bulunduğu Esed yönetimi Guta'da bir kez daha insanlığı ayaklar altına aldı. Esed güçleri, aralarında kadın ve çocukların bulunduğu onlarca sivili katletti. Suriye'den gelen vahşet görüntüleri dünyayı ayağa kaldırdı

Suriye'deki Esed rejiminin, abluka altında tuttuğu Doğu Guta bölgesine düzenlediği saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da olduğu 30 sivil yaşamını yitirdi.

Doğu Guta'nın Hamuriye beldesine düzenlenen saldırılarda yaralananlar, çevredeki sahra hastanesine nakledilerek tedavi altına alındı.

fwsjkfwrgg

- İSTANBUL'DA DOĞU GUTA SALDIRILARI PROTESTO EDİLDİ

Suriyeli Dernekler Federasyonu, Suriye'de Esed rejiminin ablukada tuttuğu Doğu Guta'da sivillere yönelik saldırıları protesto etti.

İstiklal Caddesi'ndeki Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu önünde toplanan grup, ellerinde Türkçe, İngilizce, Arapça ve Rusça yazı ve resimlerin yer aldığı dövizler taşıyarak sloganlar attı.

Grup adına açıklama yapan Ömer Faruk Teke, Esed rejiminin Birleşmiş Milletler ve Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından kabul edilen uluslararası kararları ve savaş sözleşmelerini ihlal ettiğini söyledi.

- BM GENEL MERKEZİ ÖNÜNDE ''DOĞU GUTA'' İÇİN EYLEM

ABD'nin New York kentindeki Birleşmiş Milletler Genel Merkezi önünde Suriye'nin Doğu Guta bölgesinde yaşanan insani duruma dikkat çekmek için eylem düzenlendi. Doğu Guta gündemiyle toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin başladığı sırada üzerinde akıllı bilboard bulunan üç kamyonet, BM Genel Merkezi önüne geldi. BM binası önüne gelen kamyonetlerin üzerinde ''Suriye'de 500.000 kişi hayatını kaybetti nasıl oluyor da Güvenlik Konseyi hala harekete geçmiyor?'' şeklinde yazılar yer aldı.

- DOĞU GUTA SALDIRILARI LONDRA'DA PROTESTO EDİLDİ

Suriye'de Esed rejiminin ablukada tuttuğu Doğu Guta'daki sivillere yönelik saldırılar, İngiltere'nin başkenti Londra'da protesto edildi.

Doğu Guta'daki krize dikkati çekmek amacıyla sosyal medya platformları üzerinden örgütlenen çok sayıda kişi, soğuk havaya rağmen Londra'nın en kalabalık caddelerinin kesiştiği, merkezdeki Piccadilly Circus meydanında toplandı.

İngiliz hükümeti ile uluslararası toplumu bölgedeki gelişmelere sessiz ve ilgisiz kalmakla eleştiren protestocular, Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarının durdurulması için tüm devletlerin Suriye rejimine baskı yapması gerektiğini belirtti.

20180220_2_28806937_30936130

İşte Kılıçdaroğlu'nun "Temas kurun" dediği Esed'in eseri... ile ilgili etiketler Esed guta
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.