İşte Jorge Jesus'un Sevilla planı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Sevilla ile karşı karşıya gelecek. İspanya'da oynanan mücadeleyi 2-0 kaybeden Fenerbahçe, sahasında Sevilla'yı farklı yenerek adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Kanarya'da kritik Sevilla mücadelesinin taktik provaları başladı. Jorge Jesus ve ekibi, ilk maçtaki 2-0'lık yenilgiyi telafi etmeyi sağlayacak oyun planını belirlemek için yoğun mesai harcıyor.

Portekizli teknik adam, İspanya'daki mücadelede çok tartışılan 3'lü savunmayı tercih etmiş, ilk yarıda Fenerbahçe çok iyi bir futbol sergilemişti.

Ancak Jesus, Sampaoli'nin ikinci devrede yaptığı hamlelerine karşılık veremedi yenilgi geldi. Fanatik'te yer alan habere göre; tecrübeli çalıştırıcının perşembe günkü rövanşta 4'lü savunmaya geçmesi bekleniyor. Jesus'un ana hedefi, Sevilla'da orta sahada üstünlük kurmak. Kırmızı-beyazlılar, ilk maçın ikinci yarısında bu bölgede temsilcimizi sürklase etmişti.

SAVUNMAYA YOĞUN BASKI

Jorge Jesus, aynısını yapmak için merkezi 3'lemeyi planlıyor. Crespo ve Arao'nun yanına Miha Zajc'ın eklenmesi sürpriz olmaz. İlk mücadelede çok kötü bir performans sergileyen İrfan Can Kahveci'nin yerine ise Arda Güler'in görev yapması bekleniyor. Jesus, öğrencilerinden Sevilla'nın hata yapmaya meyilli savunmasına sürekli baskı yaparak oyun kurmalarına izin vermemelerini de istedi.

İşte Jorge Jesus'un Sevilla planı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sevilla UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.