İşte İnce'nin dershane skandalının detayları...

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin dershane skandalının detayları ve belgeleri ortaya çıktı.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting meydanlarında sözünü ettiği dershane skandalının detayları...

ORTAK OLDUĞU DERSHANE BATTI
Yeni Akit'in haberine göre; Yalova’da 1989 yılında kentte faaliyet gösteren iki dershane vardı. Birisi FETÖ’nün dershanesi diğeri de TAM Dershanesi’ydi. Muharrem İnce öğretmenlikten istifa ettikten sonra ilk olarak FETÖ’nün dershanesinde 8 ay fizik öğretmenliği yaptı. İnce, ardından nereden geldiği belli olmayan bir parayla TAM Dershanesi’ne ortak oldu. İnce ardından burada ortak olduğu kişinin hisselerini satın alarak kendisi gibi öğretmen olan Özcan Özel’i yanına aldı. Böylece Özcan Özel ile İnce dershanenin sahibi oldu. Bir süre sonra İnce’nin yanlış adımlarıyla TAM Dershanesi battı. Bu batışta İnce’nin Özcan Özel’e ciddi maddi borçları kaldı.

İşte İnce'nin dershane skandalının detayları...

BORÇLU OLDUĞU ÖZCAN ÖZEL'İ SİYASETTE YÜKSELTTİ
Muharrem İnce CHP’den milletvekili olduktan sonra Özcan Özel’i adım adım siyasete sokmaya başladı. İnce bir süre sonra Özel’i CHP Yalova İl Başkanı olmasını sağladı. İnce’nin kıyakları bununla da bitmedi. Özel’in 21 yaşındaki oğlu Ercan Özel’i TBMM’de kendisine danışman yaptı. Son olarak 24 Haziran seçimlerinde Özel’i CHP’nin Yalova birinci sırada milletvekili adayı yaptı.

İşte İnce'nin dershane skandalının detayları... - Resim : 2

TEFTİŞTE SİGORTA SKANDALI
TAM Dershanesi’nde yaşanan skandallar bununla da sınırlı değil. İnce’nin dershanede işe aldığı genç öğretmenleri sigortasız çalıştırdığı belirlendi. Milletvekili olduğu halde dershane işletmeye devam eden İnce, müfettişlerin inceleme yapmasına engel olmaya çalıştı. Ancak tüm engellemelere rağmen teftiş tamamlandı. Müfettişlerin teftişleri sonucunda İnce ve özel öğretmenlerin sigortalarını yaptırmadan vergi kaçırdı. İnce dershane battık

İşte İnce'nin dershane skandalının detayları... ile ilgili etiketler Muharrem İnce dershane skandal belge
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.