İşte HDP'li Semra Güzel'e bugüne dek tepki göstermeyen Akşener'in savunması!

SuperHaber'in HDP'li Semra Güzel'in skandal görüntülerini gündeme getirmesinin ardından muhalefet kanadının atacağı adımlar merak konusu olmuştu. Konuya ilişkin şimdiye dek bir açıklama yapmadığı gerekçesiyle eleştirilen Meral Akşener'den ilginç bir çıkış geldi. Akşener, "AKP'li yöneticiler liderlerine yönelik bilinçaltındaki gıcıklığı bize yansıtıyorlar." dedi...

SuperHaber, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı teröristle sevgili olduğunu ve PKK'nın "Değer Ailesi" kontenjanından milletvekili yapıldığını duyurmuştu. Skandal gelişmenin ardından Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi Meclis'e ulaştı. Fezleke 20 Ocak'ta karma komisyonda ele alınacak.

Gelişmelerin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den açıklama geldi. Akşener, HDP'li Semra Güzel'in fezlekesinin Meclis'e gelmesi halinde 'Evet' oyu kullanacaklarını söyledi.

İYİ Parti lideri şimdiye dek konuya ilişkin bir açıklama yapmamasına yönelik gelen eleştirilere ise oldukça ilginç bir yanıt verdi.

"ERDOĞAN’A DUYDUKLARI GICIKLIĞI BİZİM ÜZERİMİZDEN ORTAYA DÖKTÜLER"

Akşener şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan bir şey dedi mi? Dediyse de haberim yok. AKP'li yöneticiler liderlerine yönelik bilinçaltındaki gıcıklığı bize yansıtıyorlar. AKP yöneticilerinin ısrarla bu konu üzerinden kimsenin bir laf etmediğine dair söylemleri çok ilginç. Muhtemelen şuur altlarındaki Genel Başkanlarına, Sayın Erdoğan’a duydukları gıcıklığı bizim üzerimizden ortaya döktüler"

 

İşte HDP'li Semra Güzel'e bugüne dek tepki göstermeyen Akşener'in savunması! ile ilgili etiketler HDP Meral Akşener AK Parti Erdoğan semra güzel fezleke
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.