İşte Giuliano'nun yeni takımına attığı imzanın belgesi!

SuperHaber yazarı Levent Ümit Erol, Fenerbahçe'nin Brezilyalı 10 numarası Giuliano'nun Suudi Arabistan takımı Al Nassr takımına attığı imzanın belgesini ele geçirdi. İşte ilk kez SuperHaber'de göreceğiniz o belge...

Belgede Fenerbahçeli Giuliano ile birlikte menejeri Felipe Nagel Reis'in imzaları bulunuyor. Profesyonel sözleşmenin tarihi ise dikkat çekiyor.

Belgeye göre Giuliano, Suudi Arabistan takımı Al Nassr ile 6 Ağustos tarihinde yani Benfica ile oynanan Şampiyonlar Ligi elemesindeki ilk maç öncesinde sözleşme imzalıyor.

İşte bu akşam Yeni Malatyaspor maçı sonrası Teknik Direktör Philip Cocu tarafından kamuyonuna açıklanan transfere ilişkin yazarımız Levent Ümit Erol tarafından ele geçirilen o belge.. 

İşte Giuliano'nun yeni takımına attığı imzanın belgesi!

BONSERVİS BEDELİ NE KADAR?

Sarı-Lacivertli taraftarların merakla beklediği noktalardan biri de Giuliano'nun kaç milyon euro bonservis bedeli ile transfer olacağıydı.

Brezilyalı oyuncu 9 Milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan ekibinin yolunu tutacak.

GİULİANO KİMDİR?

Giuliano de Paula, 31 Mayıs 1990 tarihinde Curitiba, Brezilya'da dünyaya geldi.

Futbola 2002 senesinde Paraná altyapısında başlayan de Paula, ilk profesyonel sözleşmesini de 2007 senesinde aynı takımla imzaladı.

Profesyonel olduktan sonra yalnız 1 sezon formasını giydiği takımda 17 maça çıkan orta saha oyuncusu, 6 gol ile takımına katkıda bulundu.

Sonraki sezon Internacional'de forma giyen de Paula, burada ise 56 maçta forma şansı buldu ve 11 gol kaydetti.

2011 senesinde Ukrayna ekibi Dnipro Dnipropetrovsk ile anlaşma sağlayan Brezilyalı sporcu, 2011-14 yılları arasında forma şansı bulduğu 87 maçta 16 kez rakip ağları havalandırdı.

2014 senesinde Grêmio'ya transfer olan de Paula, 67 maç formasını giydiği takımdan 2016 senesinde ayrılıp Rus ekip Zenit Saint Petersburg'ta oynamaya başladı.

Burada da bir sezon geçiren tecrübeli orta saha oyuncusu, 2017 senesinde Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Giuliano, geçen sezon Zenit'ten 7 milyon euro'luk bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti.

Brezilyalı 10 numara sarı lacivertli takımda geçtiğimiz yıl oynadığı 30 maçta 14 gol 5 asistle skora katkı sağlayan Giuliano bu sezon ise Bursaspor karşısında penaltıdan 1 gole imza atmıştı. Giuliano Şampiyonlar Ligi elemesinde Benfica'ya karşı iki maçta forma giymesine rağmen gol kaydına muvaffak olamamıştı. 

SuperHaber/ÖZEL

İşte Giuliano'nun yeni takımına attığı imzanın belgesi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer al nassr fc giuliano
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.