İşte Gelin İşte Kaynana yeni sezon ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

TV8 kanalının yarışma programı 'İşte Gelin İşte Kaynana' yakında başlıyor. Programın yayın tarihi belli oldu. Bu çerçevede İşte Gelin İşte Kaynana'nın yayın tarihini merak eden kullanıcılar 'İşte Gelin İşte Kaynana yeni sezon ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? ' gibi soruları araştırıyor. Peki İşte Gelin İşte Kaynana yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Yarışma programı 'İşte Gelin İşte Kaynana' TV8 kanalında yeniden başlıyor. Programın yayın tarihi belli oldu ve heyecanla beklenen programın yeni sezonu hakkında detaylar araştırılıyor. Peki İşte Gelin İşte Kaynana yeni sezon ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

İŞTE GELİN İŞTE KAYNANA YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği 'İşte Gelin İşte Kaynana', moda, rekabet ve eğlenceyi bir araya getiren bir program olarak yeni sezonuyla 10 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Jüri koltuğunda ise Gülşah Saraçoğlu, Lerzan Mutlu ve Bülent Serttaş yer alacak.

İşte Gelin İşte Kaynana yeni sezon ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Programda haftanın en şık gelini ve en uyumlu kaynvalidesi olmak için yarışacak olan katılımcılar, muhteşem ödüllerin de sahibi olma şansını elde edecekler. Gülşah Saraçoğlu, Lerzan Mutlu ve Bülent Serttaş ile birlikte moda dolu eğlenceye adım atacaklar.

'İşte Gelin İşte Kaynana', hafta içi her gün TV8 kanalında izleyicileriyle buluşacak. Moda tutkunları, rekabet heyecanı ve eğlenceli anlar için bu programı kaçırmamalılar.

Moda, rekabet, eğlence ve büyüleyici ödüllerle dolu olan 'İşte Gelin İşte Kaynana' programı, seyircilerine yepyeni bir moda deneyimi sunacak. Gülşah Saraçoğlu, Lerzan Mutlu ve Bülent Serttaş ile birlikte bu eğlenceli moda programı TV8'de yayınlanacak.

İşte Gelin İşte Kaynana yeni sezon ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? ile ilgili etiketler İşte Gelin İşte Kaynana TV8
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.