İşte Fernando Muslera'nın dönüş maçı!

Ligdeki son maçını Trabzonspor ile oynayan ve sakatlanarak oyun dışında kalan Fernando Muslera, bu süreçte koltuk değnekleriyle ayakta kalmaya çalıştı. Uruguaylı file bekçisi, ligdeki ilk maçları olan 11 Mart'taki Kasımpaşa maçına hazır olmak istiyor.

5 Şubat'taki karşılaşmada sakatlanan ve yoğun tedavi programı uygulanan tecrübeli file bekçisi, takımın izin yaptığı dönemde de tesislerde tedavi oluyor. Henüz koltuk değneklerini atmayan Muslera'nın, 20 Şubat Pazartesi günü başlayacak Antalya kampında normal çalışmalarına başlaması bekleniyor.

11 MART'TA SAHADA OLACAK

Deprem nedeniyle lige verilen ara nedeniyle Galatasaray, Muslera'nın olmadığı bir maç oynamazken, 24. haftadaki karşılaşmanın da Gaziantep FK'ya denk gelmesi, Uruguaylı file bekçisinin dönüşüne avantaj sağlayacak. Milliyet'te yer alan habere göre; Tecrübeli kalecinin 25. haftada 11 Mart'taki Kasımpaşa maçına kadar hazır hale geleceği öğrenildi.

İşte Fernando Muslera'nın dönüş maçı! ile ilgili etiketler Galatasaray Fernando Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.